Remu ja BellaEilen, kun tulimme tokosta, niin meille tuli hoitoon tuttujemme bichon frise nimeltä Remu. Remu on vilkas 2 vuotias bichoni, jolla riittäisi energiaa vaikka muille jakaa. Bella oli kotiin tullessamme ihmeissään kun Remu täällä jo odottelikin Bellaa :) Heti alkoi kauhea riehuminen ja leikkiminen ja kivaa näytti olevan. Bella ja Remu ovat aina tulleet todella hyvin toimeen ja lenkilläkin Bella tunnistaa Remun jo kaukaa ja alkaa kauhea vinkuminen :D

Ilta sujui hyvin ja Remu ei näyttänyt ollenkaan kaipaavan kotiin. Kaverukset leikkivät ja riehuivat yhdessä. Remu oli myös kiinnostunut marsusta tosi paljon ja vietti aikaa marsun häkkiä tuijottaen ja välillä marsumme Pörrö tulikin hieman haistelemaan remun nenää häkin välistä :) Koko yökin sujui rauhallisesti ja molemmat nukkuivat kuin tukit :)

Aamulla heräsinkin siihen, kun Bella ja Remu juoksivat kauheeta vauhtia ympäri huonettani. Kun yö oli nukuttu nätisti niin koko päivän riittikin sitten näköjään virtaa. Bella olisi halunnut ruveta leikkimään Remun kanssa lenkilläkin vähän väliä, mutta Remu ei oikein innostunut Bellan pyynnöistä huolimatta :)

Iltapäivällä Remua tultiinkin jo sitten hakemaan kotiinpäin. Kokonaisuudessaan kaikki sujui hyvin ja Remu oli kiltti hoidettava. Pari kuvaakin otin, niitä voi katsella Bella ja kaverit kohdassa. Laitoin myös Remusta esittelyn Bellan koirakamuihin.