Lauantai:

  608490.jpg    608477.jpg

Synttäreitäni lähdin viettämään Rauman näyttelyyn, eli 19.5 tuli täyteen 18 vuotta :D Aamulla Hanna tuli meille ja lähdettiin asuntoautolla kohti Rauman näyttelyä. Mukana koirista meillä oli vain Peppi. Aamulla oli tooodella kylmä ja tuuli vielä teki ilmasta kylmemmän, onneksi päivän aikana ilma hiukan edes lämpeni. Peppi kävi pyörähtämässä rotukehässä, jossa tuomarina oli Jochen Ebernhart, tuloksena tänään EH ja JUK3. Iltapäivällä juuri ennen Pauliinan junnu kisaa kävin pyörähtämässä parsoni kehällä ihan yhtäkkiä esittämässä tuttujemme parsonin.

   608495.jpg    608486.jpg  

                              608484.jpg

Pauliina (pikkusiskoni) kisasi siis junior handlerissa novascotian noutaja Ellillä  ( KANS*&FIN&LTU MVA EUV-06 LTUV-07 TK2 Arcticfox's Diana ),  ja he sijoittuivatkin hienosti 11 kisaajan joukosta kolmansiksi! Upeaa!

            600166.jpg       600183.jpg

Hanna kisasi junnuissa loppujen lopuksi Pepillä, kuitenkaan tänään ei sijoituksia heille tullut.

Kiitokset Hannalle matkaseurasta ja Ninnille suuret kiitokset Ellin lainaamisesta!

Sunnuntai:

Taas sunnattiin kohti Raumaa, tänään kuitenkin Hannan isän kyydillä. Koiria meillä ei vielä alkumatkana ollut kyydissä, mutta Eurajoen kohdalta poimittiin kyytiin Milla ja hänen australianpaimenkoiransa Ninja ( Angeldust Because of you ), jolla Pauliina kisasi junnuissa. Matka sujui hyvin ja ennen kehää Pauliina ehti treenaamaan vielä Ninjan kanssa. Päädyttiin siihen, että Ninjan omistajan Millan pitää olla poissa näkyvistä sen aikaa kun Pauliina ja Ninja ovat kehässä, ettei Ninja etsi ja katsele Millaan päin.

200507_ninja5.jpg 200507_ninja4.jpg 200507_ninja1.jpg

Kisa alkoi ja kilpailijoita oli taas 11. Tuomari teetti paljon liikkeitä ja useaan kertaan. Esim. kolmion, edestakaisin, edestakaisin pareittain jne jne. Pauliina uusi eilisen sijoituksensa ja oli kolmas! Hienoa. Hanna kisasi Miina nimisellä havalla, jonka sai esiintymään hienosti, kuitenkaan eivät tänäänkään sijoittuneet.

Millalle kiitokset Ninjan lainaamisesta ja Hannan isälle kiitokset kyydistä!