Tänään paikalla oli 7 koirakkoa ja Katilla oli mukana myös koiranpentunsa Hiski. Teimme seuraamista/kontaktikävelyä ringissä, katin käskyttäessä. Onnistui ihan ok, paitsi yksi paikallaan käännös meni huonosti. Katsekontaktiakin olisi voinut olla enemmän. Otimme paikallamakuun siten, että menimme ulos "piiloon". Bella pysyi taas tapansa mukaan hyvin maassa ja ei ongelmaa. Kaukokäskyjä teimme muutaman kerran vuorotellen hallin keskellä. Ensin istu,seiso, maahan ja sitten maahan, seiso, istu. Hieman ensimmäisellä kerralla tuli eteenpäin, muuten ihan ok.

kuvattiin videokameralla maahanmeno, siten että kaikki koirat olivat rivissä istumassa ja jätettiin siihen ja mentiin kauempaa käskemään ne samaan aikaan maahan (tulee ehkä joskus kontaktikoirien sivuille). Otimme vielä kiertämisen kautta (tuolin ympäri) seisomaan pysäytyksen ja maahanmenon myös. Aluksi oli vaikeuksia kierämään lähtemisessä, pysäsi hyvin sekä maahanmennessä että seisomaan jäämisesssä. Seisomisessa käytän käsimerkkiä ja maahanmenossa suullista käskyä "maahan". Palkkasin makupalalla.

Otettiin seuraavana avoimenluokan luoksetulo, eli koiran pitää pysätä määrätyssä kohdassa seisomaan. Bella pysäsi heti käsimerkin näytettyäni, eli ok. Paljon muuta enmme sitten tällä kertaa ehtineetkään tekemään. Bella oli hieman levoton välillä omaa vuoroamme odotellessa, en tiedä mistä johtui.