Lauantaina: oli vuorossa Sennentoko Ruissalossa, sinne lähdimme Micaelan ja hänen leonberginkoiransa Eetun kyydillä, jotka menivät Paraisten näyttelyyn ja pudottivat meidät matkalla toko-kisa paikalle. Kisa pidettiin hienoissa Ruissalon kansanpuiston maisemissa aivan meren tuntumassa. Silja Linen ja Viikingin laivat menivät vierestä ja maisemat olivat upeat. Peppi ei omasta mielestään mahtunut makaaman Eetun kanssa autossa ja neiti istuikin suurimman osan ajasta. Ilma ei todellakaan suosinut meitä vaan vettä satoi kuin saavista kaatamalla! Välillä sade taukosi, mutta kuitenkin pian taas satoi ihan täysillä. Meidän suorituksemme ajan vettä astoi täysillä ja seuraamisessakaan Peppi ei voinut pitää silmiä kunnolla auki kun tuijotti ylöspäin minua.

Paikallamakuusta neiti lähti tapansa mukaan ja siinä meni jo heti 30 pistettä pois. Muutenkin neiti oli hieman väsynyt ja laiska, johtuiskohan automatkasta kunnei yhtään huilannut. Pisteitä saatiin 149,5. Sennentokon mestaruus meni Saarnipuun Hemulille eli Leolle, Onnittelut! Takaisin Raumalle asti tulimme Kirsin kyydillä, jolla on Pepin siskopuoli Sanni (Fridkullas Ultra Bra). Tytöt nukkuivatkin takaisin tulo matkan rauhallisesti. Kiitokset Kirsille kyydistä.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sunnuntaina: lähdettiin taas aamulla isäni kanssa kohti ruissaloa, tällä kertaa erkkariin. Paikalle saavuttiin hyvissä ajoin ja saatiin Pepin häkillekkin hyvä paikka isänsä Bastin (Riccarron Garfield) vierestä :) Tavattiin Laurakin (Pepin kasvattaja) ja Laura sai taas siistiä Pepin korvakarvoja. <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Mentiin yksittäisarvosteluun ja tuomari tuli kohti Peppiä, kunnes astui vahingossa Pepin tassun päälle :( Peppi vinkaisi ja pelästyi… Antoi kuitenkin tuomarin tutkia kunnolla, mutta tuijotti sitä hieman epäröivästi. Saatiin EH ja tuomari pyyteli kovasti anteeksi tapahtunutta ja tokaisi, että olisi antanut ERI:n jos koira ei olisi ollut "varautunut/epäröivä" sattuneesta, tietty oli todella harmittavaa kun näin kävi, mutta ei voi mitään.

 

Pepin veljen Waldon (Jaarlin Artturi) esitti Laura ja saivat hienosti ERIN ja olivat luokkansa neljänsiä, hienoa! Pepin isä Basti sai myös ERIN, muttei kuitenkaan sijoittunut luokassaan. Basti meni Riccarron kasvattajaluokkaan ja Riccarron kasvattajaryhmä olikin hienosti ykkönen!

 

Sitten oli meilläkin edessä vielä kehään meno, nimittäin menimme Bastin jälkeläisluokkaan. Eli Bastin jälkeläisistä mukana oli Waldo (Jaarlin Artturi) Sanni (Fridkullas Ultra Bra) ja Senni (Fridkullas Ulappa). Jälkeläisluokkia oli ilmoitettu 4 kappaletta ja olimme valmistautuneet 4. sijaan, sillä ryhmämme oli vähän koottu miten sattui koiria olemaan paikalla jäljellä… Waldo oli aivan kiinnostunut Pepistä ja hieman oli Hannamarilla vaikeuksia saada Waldoa pysymään naama tuomariin päin, eikä Pepin takapuoleen… Esiintymisemme oli mitä oli, mutta tuomari osoitti ryhmämme yllätykseksemme ykkösiksi! Todellakin oli suuri yllätys, että tämä meidän "vaivalla" koottu ryhmämme pärjäsi näin hienosti :D

 

Eli vieläkin pääsimme uudestaan kehään, nimittäin BIS jälkeläisryhmäkehään. Vastuksena meillä oli ainoastaan appenzellinpaimenkoirat. Tuomari tutkaili ryhmiä, kunnes osoitti taas ryhmämme ykkös-sijalle! Todella hienoa! Laura saikin kotiin vietäväksi suuren suuren pokaalin ja mekin saimme upean Ristomatti Ratian tuikku-jutun :D

Oli oikein mukava päivä ja kiitos kaikille ihmisille seurasta ja Lounais- Suomen berneille upeista järjestelyistä ja aivan mahtavasta paikasta!