Lauantaina lähdimme aamupäivällä kohti Lahtea, sillä sunnuntaina oli vuorossa Pepin ensimmäinen esiintyminen näyttelykehässä, nimittäin Lahden ryhmänäyttelyssä. Lähdimme siis jo lauantaina ja suuntasimme ensin kohti Tuulosta, jossa tapasimme Pepin kasvattajan Lauran. Matka sujui nopeasti ja Tuulokseenkin löysimme melko helposti perille :) Laura siellä jo meitä odottelikin. Peppi sai Lauralta hienon lelun, jolla neiti innolla leikkikin koko matkan ja kotonakin lelua on kanneltu ja riepoteltu ympäri taloa, eli näytti todellakin olevan Pepille mieleen :) Lauralle kiitokset siitä. Aikaa saimme kulutettua tietenkin reilusti ja mistäs muusta puhuen kuin pääasiassa koirista :D Illan edellä lähdimme sitten ajelemaan kohti Lahtea, jossa seuraavana päivänä näyttely pidettäisiin.

Yö sujui hyvin asuntoautossa ja aamulla menimme näyttelyyn, jonne bernejä oli ilmoitettu yhteensä 54 (pentuja 7, uroksia 20 ja narttuja 27) Pian alkoivatkin urospennut, jonka jälkeen oli narttupentujen vuoro mennä kehään. Peppi esiintyi oikein mallikkaasti ja sain olla todellakin tyytyväinen neidin käyttäytymiseen :) Yksittäisarvostelussa Peppi tervehti tuomaria häntä heiluen ja antoi koskea hyvin, kuten aina ennenkin :) Tuomarina oli ensikertaa tuomaroiva Teija Salmi-Aalto. Jälleen kaikkien narttupentujen kokoonnuttua kehään juostiin vielä muutama kerta kehää ympäri, sujui taas hienosti ja Peppi meni hienosti. Lopulta olimme kolmas. Kokonaisuudessaan olen tyytyväinen, arvostelukin oli hyvä ja Peppi käyttäytyi kokoajan mahtavasti :) Arvostelun voi lukea kohdasta harrastukset ja sieltä näyttely tulokset, kunhan saan aikaiseksi sen sinne laitettua. Hyvillä mielin voimme mennä seuraavaan näyttelyyn, joka on Turun KV näyttely tämän kuun loppupuolella. Narttupennut voitti tuttujemme koira Livi (Alpweiden Åbbadabba duu) ollen lopulta VSP, onnea!

Sitten piti odottaa vielä kahteen asti, sillä Pauliina oli menossa Bellan kanssa kisamaan junior handleriin. Aika kului suurimmaksi osaksi bernikehää ja hallin toisessa päässä järjestettyä toko kisaa seuratessa.  Iltapäivällä saapuivat näyttelyyn myös Hanna&Daco ja Sanna&Onni, sillä he olivat tulossa kisaamaan myös junior handleriin vanhempien ikäryhmään.Nuoremmissa kisaajia oli 7. Tuomarina toimi sama tuomari kuin berneilläkin eli Teija Salmi-Aalto. Hän teetti ensin kaksi ympyrää kaikki yhdessä ja yksittäisliikkeinä kolmion, jonka jälkeen jonon perään. Nämä sujuivat Pauliinalta ja Bellalta kohtalaisen hyvin. Kaksi oli pudotettava pois kisasta, sillä viisi sijoitettaisiin. Näiden pudonneiden joukossa eivät kuitenkaan Pauliina ja Bella olleet. He sijoittuivat upeasti neljänsiksi! Onnea! Hanna eikä Sannakaan tällä kertaa valitettavasti sijoittuneet. Itselläni oli outoa olla kehän ulkopuolella, eikä itse mukana kisaamassa, sillä valitettavasti ikä ei enää junnu kisaan riitä, mutta sentään saa kouluttaa/opettaa pikkusiskoani Pauliinaa ja kannustaa häntä ja muita tuttuja kehän reunalta :D

Pepin kasvattajan Lauran näimme myös näyttelyssä, sillä hän oli siellä toissä. Taas oli mukavaa viettää kiva näyttelyreissu ja nähdä monia tuttuja!