445545.jpg

Olin ilmoittanut Bellan viime vuoden tokokisojen tulokset porin palveluskoirakerhon vuoden 2006 koira kisaan ja helmikuun lopussa sieltä tulikin viestiä, että Bella on voittanut vuoden 2006 toko koira palkinnon! Viime vuodelta meille oli siis kertynyt yhteensä kuusi ykköstulosta (3 x alo ja 3 x avo) ja samalla siis koulutustunnukset TK1 ja TK2. Eli näillä tuloksilla napsahti vuoden 2006 toko koira titteli kotiin ja saimme hienon kiertopalkinto pokaalin, johon nimemme oli kaiverrettu viime vuosien voittajien joukkoon :)

Samalla kun postilaatikkoon tipahti ulvilan palveluskoirien jäsentiedote, niin mukana tuli erillinen kutsu sääntömääräiseen kevät kokoukseen, jossa palkitaan vuoden 2006 koirat ja jotain oli kuulemma meillekkin luvassa, sillä olin ilmoittanut Bellan tulokset myös Ulvilan palveluskoirien vuoden 2006 koira kilpailuun. Kokouksessa käsiteltiin ensin muut asiat ja vasta viimeisenä alkoi vuoden 2006 koira kisan palkintojen jako. Puheenjohtaja luetteli vuoden toko koira kisan tuloksia lopusta alkuunpäin ja kun kolmas ja toinenkin oli jo lueteltu ja oli aika julistaa voittaja niin jännitystä oli huomattavasti ilmassa. Vuoden 2006 toko koira kilpailun voitti Bella! Saimme upan pokaalin ja suuren suuret aploodit :) Kun kaikki palkinnot oli jaettu, niin puheenjohtaja kertoi, että he haluavat vielä palkita erään henkilön, joka on ollut aktiivisesti mukana toiminnassa ja kilpaillut nuorten sm- tokossakin jne. Ja se kyseinen henkilö olin minä. Suuni jäi varmaan auki hämmästyksestä, sillä en todellakaan ollut osannut mitään tälläistä! Sain Kunniakirjan joka on myönnetty vuoden parhaalle junnulle. Oli hieno kunnia saada tälläinen tunnustus :)

En todellakaan osannut edes odottaa mitään vuoden 2006 toko-koira kisan voittoja, joten oli aivan upeaa saada "tunnustusta" viime vuoden uurastuksista, kyllä kannatti ;)