Paikallamakuu: Kotona onnistuu hyvin, kestää myös sen, että käyn piilossa. Hallilla treenatessa noussut useasti kesken kaiken ylös... Pysyy maassa sivulle palatessa.

Seuraaminen: Katsekontakti pysyy hyvin ja välillä ollut väljyys saatu pois. Täyskäännöksissä ei tarvita enää makupalaa ja ovat tiiviitä. Vasemmalle kääntyminen liikkeestä ihan ok, välillä takapuoli menee maahan. Täyskäännöksistä tehdään vielä hyviä ja tiiviitä namin kanssa. Oikealle kääntyminen vielä treenaamisen alla.

Liikkeestä maahanmeno: Hyvä ja menee nopeasti maahan käskyn saatuaan. Viereen palaamisessa ei ongelmia.

Luoksetulo: Yleensä istuu hyvin paikallaan, mutta pari kertaa lähtenyt ennen käskyä (ennakointi). Käskyn saatua tulee täysillä sivulle. Perusasento suora. Jättöharjoituksia tehtävä enemmän.

Liikkeeestä seisominen: Varmin liike tällä hetkellä. Pysähtyy nopeasti, ei hiivi perässä. Pysyy paikoillaan sivulle palattaessa.

Hyppy: Vähäiselle harjoittelulle jäänyt kipeänä olleen jalan takia. Tämän hetken tilanne: nykii, eli meinaa lähteä ennen kun on saanut käskyn. Hyppää käskyn saatua yli ja pysähtyy seisomaan. Toisinaan saattaa liikahtaa kun palaan vierelle. Vierelle palaamista harjoiteltava paljon.

Nouto: Pitää sekä puista, että metallista kapulaa, ei ongelmia pitämisessä. Molemmilla kapuloilla otettu noutoa vapaa noutona. (ei perusasentoja tms.)

Ruutu: Ruutuun lähetystä otettu, siten, että ruudussa palkkana makupala tai lelu. Muutaman kerran koitettu ilman, että ruudussa on mitään, onnistuu. Lähtee ruutuun vauhdilla ja pysähtyy seisomaan ruutuun

Kaukokäskyt: Ollaan otettu vain ihan suoraan edestä, ei siis vielä lainkaan välimatkaa.

Merkki: Lähtee vauhdilla merkille ja jää seisomaan sinne

Siinä tärkeimmät. Enemmän täytyisi aina ehtiä treenaamaan :)