Tänään olikin paljon ohjelmaa luvassa ainakin Pepillä :) 12 aikaa menin Pepin kanssa Kontaktikoirille tarkoitettuun pentutapaamiseen Poriin Presidentinpuistokadun koirapuistoon. Olimme hieman ajoissa paikalla ja paikalla oli vasta 2 koirakkoa, Akita Inu ja Pepin kanssa samassa tokoryhmässä käyvä bordercollie Åke. Pikkuhiljaa alkoi pentuja tulemaan puistoon ja vauhtia näytti todellakin riittävän. Oli kaiken kokoista ja näköistä karvaturria, niin pieniä kuin isojakin ja kaikki tulivat keskenään toimeen hyvin. Jokaiselle löytyi sopivan kokoinen leikkikaveri :) Pepin mieleen olivat etenkin akita, pinseri ja musta saksanpaimenkoira, mutta muidenkin kanssa tuli leikittyä. Peppi olikin aivan innoissaan monista uusista kavereista ja riehuikin ihan täysillä suurimman osan ajasta, kunnes siitä selvästi huomasi, että alkaa pikkuhiljaa väsähtämään. Kuviakin tuli räpsittyä taas kerran ja lisäilen niitä kuvagalleriaan piakkoin. Hieman yli tunnin verran olimme puistossa ja sen jälkeen oli aika suunnata kannustamaan tuttuja Ulvilan toko-kisoihin.

Eli suoraan koirapuistosta menimme Ulvilan palveluskoirien kentälle seuraamaan tottelevaisuuskilpailuja. Paikalla oli paljon tuttujakin, kuten esimerkiksi Sanna&Onni, Tuija&Rekku, Mari&Pyry, Milla&Taika jne. Peppi oli ihan väsynyt ja tyytyi aluksi vain makoilemaan ja seuraamaan kisoja rauhallisesti :) Hetken huilaamisen jälkeen riitti taas neidillä virtaa ja Pyry berniä oli kiva repiä karvoista ja vähän riehua jonkun 6kk vanhan pennun kanssa. Peppi sai taas paljon rapsutuksia ja huomiota osakseen kentällä :) Milla&Taika saivat ykköstuloksen alokasluokasta ja Milla&Oona avoimesta, siispä onnea heille!! Kisan jälkeen Hanna, Sanna ja hänen koiransa coton de tuléar Onni tulivat meille kylään.

Vielä riitti Pepillä energiaa riehua hieman kotipihassamme Onnin kanssa, vaikka Onnia taisi hajut kiinnostaa enemmän kuin Peppi :D Kaverukset juoksentelivatkin pitkin pihaa ja Bellakin kävi Onnia moikkaamassa, mutta tyytyi taas tapansa mukaan seuraamaan Pepin ja Onnin touhuja sivusta. Sisälle mentyämme Peppi oli jo tosi väsynyt ja kömpi melkein samantien lempipaikalleen nukkumaan, eli sänkyni alle :) Onnilla oli hieman tylsää kun kaveri vaan yhtäkkiä alkoi nukkumaan :D Peppi nukkuikin koko loppuajan minkä Onni oli meillä.

Illalla Onnin lähdettyä kuuden aikaan lähdimme kontaktikoirille tarkoitettuihin ohitustreeneihin Poriin Sampolan pururadalle. Paikalle olikin kerääntynyt suurijoukko koirakoita, 17 kappaletta. Tarkoituksena siis oli, että koirakot lähtevät kiertämään pururataa eri suuntiin, harjoitellaan kohtaamisia. Koirat pidettiin joko kiinni tai auki, miten ketäkin halusi. Pepin pidin kokoajan auki ja ohittamiset sujuivat aivan loistavasti!! Kertaakaan ei Peppi meinannut lähteä ohitettavien koirien tai ihmisten luokse, vaan oli kiinnostunut minusta ja tuli nätisti vierellä ohitusten ajan. Muun ajan annoin kulkea vapaana, kunnes ihmisiä/koirakkoja tuli vastaan niin silloin otin sivulle. Olin todella tyytyväinen ohituksiimme. Palkkasin siis aina ohitusten aikana,jälkeen jne. Menemme ensi sunnuntainakin samaisiin ohitustreeneihin, jos vain pääsemme, sillä eihän ohituksia tule ikinä liikaa harjoiteltua :)