Pitkästä aikaa päästiin treeneihin, sillä kaksi edellistä kertaa on jäänyt väliin. Toinen silloin kun Hanna ja Daco tulivat yöksi ja toinen Vaasan näyttely reissun takia. No kotona ollaan treenattu näiden treenienkin edestä, ainakin melkein ;)

Paikallamakuu: Ei meinannut mennä maahan alussa... No sain Pepin kuitenkin maahan ja pysyi hienosti kunnes ajasta oli 5 sekuntia jäljellä niin neiti päätti nousta istumaan! Otettiin muutaman kerran lyhyempi paikallaolo ja palkkaus. Meni hyvin. Täytyy treenata paljon vielä ennen kisoja.

Maahanmeno: Hienoa seuraamista, maahanmeno olisi voinut olla inan nopeampi. Ei suurempaa ongelmaa.

Seisominen: Hienoa seuraamista taas. Pysäs tosi nopeesti, mahtavaa.

Hyppy: Lähti vauhdilla ja hyppäs. Kun olin palaamassa koiran vierelle, niin liikutti hieman etu tassujaan. Otettiin vielä toinen kerta, ei ongelmaa.

Nouto: Muuten hyvä, paitsi palautuksessa ongelmia. Ei silti olla perehdytty vähään aikaan palautukseen. Täytyisi treenata palautus hyväksi.

Seuraaminen: Tehtiin yksitellen L kuvio ja muutama pysähdys. Hienoa seuraamista ja katsekontakti pysyi hyvin. Käännökset hyviä. Tehtiin seuraamista ja käännöksiä myös kaikki samaan aikaan ringissä ympäri hallia, ei ongelmaa.

Mahtavat treenit! Oikein hyvin sujui ja ainakin vielä hyvillä mielin mennään kisaamaan :)