443927.jpg

Eli vihdoin on uusi ulkoasu valmistunut ja sivut on voitu julkaista :) Kaikenlaista pikkujuttua on sivuilla muutettu ja tekstit "päivitetty" ja samalla muutettu ajankohtaisiksi. Suurin muutos varmasti on uusi kuvagalleria systeemi (vihdoinkin) ja näin ollen Pepistäkin sain laitettua enemmän kuvia esille. Kuvia tosin vielä puuttuu, mutta lisäilen niitä aina kun ehdin. Jos huomaat sivuillamme virheitä tai vastaavia niin olisi mukava jos ilmoittaisit, niin voin korjata asian :)

Sitten muihin kuulumisiin: Pepistä tuli iso tyttö, sillä neidille tuli ensimmäiset juoksut. Ja tietenkin juuri ennen 10.3 ollutta toko kisaa, jossa meidän piti startata. Kisat oli siis jätettävä väliin :(  No kisoja tulee... Eli tältä näkymältä starttaamme 22.4 olevassa kisassa täällä Ulvilassa. Kisapaikalle meiltä on noin kilometrin matka, eli kauas ei tarvitse lähteä :D Juoksujen aikana Pepin käytös ei ole muuttunut, eikä muutenkaan tytöstä huomaa mitään eroa, eli sama normaali ihana Peppi <3 Metsä ja peltolenkeilläkin olen tyttöä pitänyt vapaana.

7.3 kävin porin seudun kultaisten järjestämällä koirahierontaluennolla, jossa "luennoitsijana" oli koirahieroja Minna Lamminen. Sain paljon uutta tietoa ja taitoa koirien hierontaan liittyen. Kiitokset mukavasta luennosta järjestäjille ja mukana olleille ja etenkin itse Minnalle :)

Itse käväisin sekä Liedon 3.3 että Turun 10.3 olleissa tokokisoissa kannustamassa ja kuvaamassa tuttuja. Etenkin Hannaa ja Dacoa, jotka upeasti Liedon kisoissa saivat koulutustunnuksen TK1 :) Onnea! Menestyivätpä tutut myös Turun kisoissa, sillä kontaktikoiristakin tuttu Pyry (Piharinteen Sebastian) sai EVL:stä ensimmäisen ykköstuloksensa ja mahtavilla pisteillä, onnittelut myös heille!