Tänään oli Hämeenlinnassa oleva junior handler kilpailu, jonne olin ilmoittautunut ja kisaamaan tulivat myös pikkusiskoni Pauliina (ensimmäistä kertaa) ja kaverini Hanna. Pauliina kilpaili Bellan kanssa ja minä kilpailin samaisen Miina bordercollien kanssa, jonka kanssa olen ennenkin kilpaillut (Starky begin’s again).Aamulla 8 aikaan Hanna ja Daco tulivat meille, sillä he tulivat samalla kyydillä. Häkit, tavarat ja koirat saatiin pakattua asuntoautoomme ja matka alkoi. Bella matkusti normaaliin tapaan lempipaikallaan, eli pöydän alla. Daco sen sijaan aluksi kummasteli asuntoautossa oloa, mutta tottui nopeasti. Pysähdyimme Kokemäellä ja otimme sieltä Miina bordercollien tavaroineen kyytiin :) Miina sopeutui hyvin Bellan ja Dacon seuraan ja matka sujui hyvin. Daco taisi hieman ihastua Miinaan :D Aina pysähdyttäessä keräsimme katseita kun autosta tuli ulos koiria koiran perään :D

Perillä olimme hieman jälkeen 11 ja 12 aikaa alkoi nuoremmat junnut, jonne Pauliina meni Bellan kanssa. Nuorempiin kilpailijoihin oli ilmoittautunut yhteensä 21 kilpailijaa. Tuomarina toimi Eeva Anttinen. Hän teetti ensin jokaisella kolmion, joka sujui Pauliinalta ja Bellalta hyvin. Pauliina sai Bellan seisomaan nätisti ja muutenkin kaikki sujui hyvin, eikä huomattavia virheitä tullut :) Kun kaikki olivat kolmionsa menneet, niin alkoi tuomari tiputtelemaan kisaajia yksitellen. Kun noin 15 kisaajaa oli jäljellä, niin tuomari lopetti kilpailijoiden tiputtelemisen ja jatkoi kisaa. Pauliina ja Bella olivat vielä kisassa mukana! Sitten mentiin pareittain edestakaisin ja yhdessä vielä kierros ympäri. Tämän jälkeen tuomari rupesi taas karsimaan kilpailijoita, kunnes enää viisi kisaajaa oli jäjellä, näiden joukossa eivät Pauliina ja Bella enää olleet. Kokonaisuudessaan Pauliinan ensimmäinen kisa sujui todella hyvin ja hän sai Bellan hyvin aseteltua ja esitettyä :)

Sitten aloimme Hannan kanssa valmistautumaan omaan kisaamme, johon oli ilmoittautunut 33 kisaajaa. Mukana oli monta huippu handleria ja tiesimme, ettei kisasta tulisi olemaan helppo. Junnut pidettiin isossa kehässä, joka oli nurmikolla, kuten kaikki muut rotukehätkin. Ensin kaikki vanhemmat menivät kehään ja meidät laitettiin juoksujärjestykseen ja jaettiin kolmeen ryhmään. Olimme viimeisessä ryhmässä ja muistaakseni toiseksiviimeisinä. Yksittäisarvostelussa tuomari teetti meillä kolmion johon olen ihan tyytyväinen ja muutenkin sujui mielestäni hyvin. Kun kaikki olivat yksittäiarvostelussa olleet, niin tuomari poimi jokaisesta ryhmästä viisi kilpailijaa jatkoon, tällä kertaa emme olleet niiden viiden joukossa, mutta Hanna oli. Hannan kisa jatkui vielä hetken aikaa, mutta valitettavasti hekään eivät tällä kertaa sijoittuneet.

Kotimatka sujui rauhallisesti, suurimmaksi osaksi koirien kuorsausta kuunnellessa :) Oli näköjään ollut rankka päivä sekä koirilla että ihmisillä.

Kiitokset Hannalle ja Dacolle mukavasta matkaseurasta ja Paulalle kiitokset taas kerran Miinan lainaamisesta!!