Tiivistän tähän viime aikojen kuulumisia, sillä en jaksa joka asiasta kirjoittaa erikseen. Ollaan treenailtu molempien koirien kanssa toko juttuja ja etenkin Pepin kanssa sillä, 17.4 on mölli toko kisat täällä ulvilassa, johon mennään testaamaan miten liikkeet sujuu "kisatilanteessa". Ja 22.4 on sitten Pepin ensimmäiset viralliset toko kisat, saa nähdä mitä kisoista tulee ja pystyykö neiti keskittymään, sillä kisoista tulikin vähän suuremmat mitä alkuun oli tarkoitus. Kisassa on kolme tuomaria ja kolme kehää siis pyörii koko ajan. Toivottavasti Peppi ei ottaisi kovasti häiriötä muiden käskyistä tms. Mutta sen näkee sitten, yrittämään ainakin mennään :)

9.4 olimme Ulvilan Ravanissa match showssa. Ensin Hannan kanssa järkytyimme mätsäri paikasta... Pieni hevosmaneesi, jossa ainakin Pepin mielestä oli maa täynnä "ruokaa" , nimittäin hevosen jätöksiä... Tosin maneesi oli tietenkin siivottu, mutta eihän sieltä kaikkea saa pois. Hienosti Peppi kuitenkin parin kerran jälkeen uskoi, ettei "maa" ole tarkoitettu syötäväksi ;) Pauliina kisasi kaverimme englannin springerspanieli Stellalla lapsessa ja koirassa ja sijoittui hienosti 12 kilpailijan joukosta toiseksi! Heillä sujui yhteistyö hyvin, vaikka tapasivatkin toisensa vasta hieman ennen mätsäriä :) Minä ja Peppi ja Hanna ja Daco saimme punaiset nauhat, mutta emme tällä kertaa sijoittuneet. Peppi esiintyi tapansa mukaan taas oikein nätisti. Hienoa, kunnei tarvitse stressata sen takia, että esiintyykö koira kunnolla tms :) Taas tuli vietettyä mukava mätsäri reissu ja tavattua monia tuttuja :)

Kuluneella viikolla leonberginkoirat Arttu ja Eetu olivat uuden "pikkuveljensä" pomeranian Machon kanssa kyläilemässä ja  koirat saivat taas leikkiä keskenään :) Tällä kertaa machokin pääsi mukaan leikkeihin, tosin isojen koirien suurempien riehumisten ajan poika pääsi syliin turvaan :) Käytiin siinä sitten myös lenkkeilemässä pururadalla, jossa koirat saivat taas juosta ja leikkiä :)