389434.jpg

Lauantai : Kontaktikoiristakin tuttu Milla ja hänen australianpaimenkoiransa Ninja tulivat tänään meille kylään. Ensin tytöt pääsivätkin juoksemaan pitkin pihaa ja vauhtia neideillä näytti olevan taas. Bella ei "pentujen" leikeistä jaksanut kummemmin välittää, vaan makasi mielummin lumessa omissa oloissaan. Kävimme pitkällä lenkillä, jossa koirat saivat juosta pitkin metsiä ja peltoja, Bella omia reittejään kierrellen ja Peppi ja Ninja täysillä juosten :) Aiheuttipa Ninja meille hieman sydämentykytyksiäkin kadotessaan metsään. Onneksi kuitenkin hetken huutelun jälkeen neiti ilmestyi takaisin :)

                       401616.jpg

Ja taas alkoivat kovat leikit. Pepille kiva juttu, kun on samanikäinen leikkikaveri. Ninja on siis vain päivän Peppiä vanhempi. Sekä sisällä, että ulkona Peppi ja Ninja halusivat leikkiä ja riehua aivan koko ajan, kertaakaan eivät neidit minuttua kauempaa paikallaan maanneet. Kiitokset Millalle kivasta päivästä ja otetaan piakkoin uudestaan!

                          401640.jpg

Illalla Hannan (Dacon omistaja) kanssa keksittiin, että he tulisivat meille yöksi. Niinpä hetken kuluttua Hanna ja Daco olivat meillä. Peppi oli ehtinyt huilaamaan Ninjan lähdön jälkeen ja oli taas virtaa täynnä. Peppi ja Daco juoksentelivat ja leikkivät pitkin pihaa. Yö sujui hyvin ja kaikki koirat nukkuivat huoneessani. Ei kuulunut muuta kuin kuorsausta, tosin Peppi oli suurimman osan yöstä äänessä :D Aamulla koirilla olikin jo heti meno päällä ja huonetta juostiin ympäri, eikä kumpikaan Hanna tai minä saatu nukkua pitkään XD Kävimme päivällä pitkällä lenkillä pitkin peltoja. Hiihtäjiäkin tuli vastaan, mutta koirat ei kummemmin niitä huomioineet, vaan ohittivat hienosti. Päivä kului nopeasti ja lopulta Hannan ja Dacon oli lähdettävä, että he ehtisivät illalla agilityyn. Oli hauskaa viettä taas kiva päivä mukavassa seurassa!

                      401666.jpg