Viime torstaina Hanna ja Daco tulivat meille illalla. Menimme aluksi käymään lenkillä pururadalla, jossa koirat saivat juosta ja leikkiä vapaana ja näin ollen kuluttaa ylimääräisen energiansa :D Vauhtia koirilta ei ainakaan puuttunut. Sisälle tultaessa otimme mm. Hannan upealla digijärkkäri kameralla kuvia koirista. Aika kului taas nopeasti ja oli mukavaa. Kiitokset Hannalle ja Dacolle vierailusta :)

                              354891.jpg

Perjantaina Pepin toko treenien jälkeen Micaela ja hänen leonberginkoiransa Arttu ja Eetu tulivat meille ja lähdettiin tästä yhdessä lenkkeilemaan. Lenkille lähtö oli aivan "järkyttävää" meidän koirien osalta, sillä etenkin Peppi tunnisti heti Artun ja Eetun olisi ollut heti valmis riehumaan ja leikkimään ja Bellakin innostui, mutta hetken päästä kuitenkin molemmat kävelivät nätisti, kunnes päästiin eräälle tielle, jossa koirat voi päästää auki. Pepilläkin riitti vielä energiaa mielin määrin ja neiti juoksentelikin pitkin peltoja :)  Kuvia ei tällä reissulla tullut otettua, sillä oli jo niin pimeää. Kiitokset myös Micaelalle ja koirille kivasta lenkistä ja seurasta :)

Sunnuntaina juttelin Millan kanssa mesessä ja hän pyysi meitä heille ja niinpä hetken kuluttua siitä lähdimme Millan ja hänen koiriensa Ninjan ja Taikan luo. Tytöt tulivat heti hyvin juttuun ja etenkin Peppi ja Ninja riehuivat ja leikkivät täysillä ja neideillä onkin vain 1 päivä ikäeroa :) Kävimme pitkällä lenkillä ja koirat saivat juosta pitkin metsiä ja peltoja. Hevosiakin myös nähtiin lenkillä :) Bella juoksenteli metsässä ja otti sieltä suuhunsa jotain ja menimme katsomaan mikä se oli, sillä se ei irrottanut siitä käskyistä huolimatta. Bellalla olikin suussaan Ninjan kaulapanta, joka oli kuulemma mennyt jokin aika sitten hukkaan :D Lenkiltä tullessa olivat koirat hetken aikaa hieman rauhallisia, mutta pienen ajan päästä olivat Peppi ja Ninja täydessä leikin touhussa. Aikaa meillä vierähti hieman yli neljä tuntia :D Millalle ja koirille suuret kiitokset mukavasta päivästä!

                              354885.jpg