Illalla lähdimme ajamaan kohti Lahtea tuttujemme luokse, jossa meillä oli tarkoituksena olla yötä ja ajaa siitä seuraavana aamuna Padasjoelle Pepin pentutapaamiseen. Ajomatka meni hyvin ja Peppi otti ihan selvästi Bellasta mallia ja makaili vaan kaikessa rauhassa asuntoauton lattialla. Matkalla pysähdyttäessä ryntäsi heti joukko lapsia rapsuttamaan ja ihastelemaan Peppiä ja Bellaa :) Illalla yhdeksän aikaa olimme perillä Lahdessa, jossa meitä jo kolme berniä perheineen odotteli. Ewe (Cei-cei Amorina), Livi (Alpweiden Real Love) ja Lara (Alpweiden....). Ilta sujui mukavasti jutellen, tietenkin koirista , etenkin berneistä :)Peppi ja Lara juoksivat hetken pitkin taloa kauheaa "hepuli rallia" ja näytti olevan tosi kivaa. Lara on Peppiä noin kuukauden nuorempi.

Tähän asti kaikki oli sujunut hyvin, kunnes ulkona ollessamme huomasin yhtäkkiä ettei Peppi astu lainkaan vasemmalla takajalleen :/ Tutkittiin Pepin jalkaa, ei näkynyt mitään ulkoisia vaurioita, mutta ei myöskään aristanut tai vinkassut lainkaan jalkaa koskiessa. Menimme sisälle tutkimaan jalkaa tarkemmin, muttei mitään kohtaa, joka olisi kipeä löytynyt. Ulkona olivat siis vain Bella ja Peppi ja ne eivät sillä hetkellä toistensa kanssa leikkineet, eli jalka ei ollut voinut mennä ainakaan niiden leikkiessä.

Peppi otti loppuu-illan rauhallisesti vieressäni oleskellen ja sai särkylääkettä vielä ennen nukkumaan menoa. Toivoimme, että aamulla jalka olisi jo hieman parempi. No aamulla ei suurempia parantumisen merkkejä ja ei vieläkään aristanut mistään kohtaan jalkaa koskiessamme, joten Peppi ei pääsisi leikkimään pentutapaamisessa siskonsa ja veljiensä kanssa :(

Aamulla läähdimme ajamaan padasjoen lähellä olevalle ABC:lle, jossa oli tarkoitus tavata muut pennut ja kasvattaja. Paikalle saapuessamme oli paikalla ja Pepin sisko nimeltä Nala ja veli nimeltä Waldo. Hetken kuluttua saapui myös toinen veli Amigo. Tästä lähdimme ajamaan peräkkäin paikallisten koiraihmisten "treeni paikalle", jossa pentutapaaminen pidettiin.Pentutapaamisessa Peppi katseli rauhallisesti muiden sisarusten leikkimistä ja riehumista, eikä tällä kertaa päässyt mukaan leikkeihin. Oli todella mukava nähdä kaikki muut sisarukset :)Kovasti olivat kaikki kasvaneet viime näkemältä :D Päivä sujui leppoisasti ja Bella ei oikein pennuista välittänyt vaan oli omissa oloissaan. Päivä oli todella mukava ja suuret kiitokset Lauralle ja Mirjalle kivan tapaamisen järjestäisestä ja ruuan laittamisesta ja kaikesta! Toivottavasti nähdään taas!