Treenit aloitettiin sivulletulon askelilla. Alkuun näytti siltä, että oli hieman unohtunut, mutta alkoi kokoajan sujumaan paremmin ja paremmin. Täytyy kertailla, ettei pääse unohtumaan. 

Kierrä-harjoitus. ensin 2 kertaa kokoympyrä, meni upeasti. Sen jälkeen kaksi kertaa pysäytys. Ekalla kerralle tein palkan heiton suoraan taakse ja toisella ns."valeheitto", käsi alas ja odotus että koira pysähtyy. Peppi pysähtyi aivan loistavasti, eikä esimerkiksi kääntynyt poispäin minusta (etsimään palkkaa). Tämän jälkeen vielä kokoympyrä ilman pysäytyksiä. Eli sujui kokonaisuudessaan hyvin.


Paikallamakuu noin 1 minuutti. Maahanmenoa treenattiin viimeviikko ahkerasti ja nopeasti paikallamakuun alussa Peppi menikin maahan heti käskyn saatua. Pysyi hyvin, kävin varmuuden vuoksi palkkaamassa kerran välillä. Otettiin toinen kerta paikallamakuuta, tällä kertaa niin että käytiin piilossa. Kävin muutaman kerran piilossa(piiloon ja heti takaisin palkkaamaan). Pysyi kokoajan!

Liikkeestä seisominen. Ollaan tehty enemmän maahanmenoa ja olin varma, että Peppi menee maahan, mutta toisin kävi. Pysähtyi heti nopeasti käskystä ja pysyi paikoillaan, kun palasin sivulle. Jee :)

Seuraamista ympyrässä. Eli kaikki samaan aikaan, katin käskyttäessä. Upeaa seuraamista, katsekontakti pysyi loistavasti. Pysähdykset sekä täyskäännökset oli nopeita ja tiiviitä. Tehtiin myös oikealle käännöksiä ja paikallaistumista, meni upeasti!. Lopuksi lelupalkka=repimistä.

Kaukokäskyjä omaan tahtiin jokainen samaan aikaan. Tehtiin ihan edestä, ei vielä välimatkaa. Meni hienosti ja vaihtoi nopeasti asentoa. Käytän sekä käsimerkkiä että suullista käskyä. Jokaisen vaihdon jälkeen palkka.


Nouto. Koira sivulla, kapula edessä maassa ja käsky. Peppi nosti hyvin kapulan ja otti katsekontaktin. Onnistui hyvin, ei otettu enempää. Nyt vaan aletaan viemään kapulaa kauemmas pikkuhiljaa.


Paikallaistuminen rivissä vielä viimeisenä. Oltiin kahdessa rivissä, ja rivit olivat vastakkain. Koirien piti pysyä paikoillaan ja ohjaajien käskettiin nostaa kädet ylös. Peppi pysyi ei meinannutkaan lähteä. Tästä lelupalkka eli repimistä :)

Tunnin jälkeen jäin Millan (Ninjan omistaja) kanssa vielä vähän treenaamaan. Otin Pepin kanssa hypyn, meni hyvin ja merkille menoa, joka sujui myös upeasti ja vauhdilla! Todella onnistuneet treenit taas kerran, mahtavaa :)