Tänään toista kertaa Kontaktikoirissa "teini"-ryhmässä.

Kaukokäskyt: Otettiin ensin istu-maahan-istu-maahan, meni hienosti! Sitten seisomista ihan läheltä (Seisomaan nousun harjoittelussa ollaan jumiuduttu ihan alkuvaiheeseen) Läheltä nousi hienosti ja etutassut pysyi paikoillaan. Aletaan treenaamaan välimatkaa tuolin kanssa :D Eli tuoli kaadettuna maahan ja koira tuolin taakse ja itse tuolin toisella puolella, eli koira ei siis pääse liikkumaan eteenpäin. Katsotaan miten edistytään.

Tunnari: Paljon ollaan viimeviikon aikana piiloteltu "omaa" pusikkoon ja pensaisiin ja hienosti Peppi tuokoin reippaasti oman takaisin. Ollaan treenattu myös niin, että on oma ja yksi hajustamaton, hienosti tuo oikean. Ensin otettiin niin, että oli oma ja hajustamaton. Lähti hyvin kapuloille ja haisteli hyvin, maistoi ihan vähän toista, mutta nappasi äkkiä oman ja toi nätisti, jes edistystä viime kerran sähläyksestä! Kun kaikki oli tehnyt, otettiin lopuksi kapulat ympyrämuodostelmassa ja oma takimmaisena. Lähti taas hienosti ja teki tarkkaa työtä ja toi oman!! Upeaa!!

Paikallamakuu: Otettiin noin 3.min paikallamakuu piilossa. Meitä on ryhmässä yhteensä 4 berniä: Peppi, Sanni (Fridkullas Ultra Bra), Oiva (Fridkullas Triumph ) ja Nalle (Hexa-han Nallee ) ja testattiin miten kati erottaa koirat ilman omistajia toisistaan ja jätettiin koirat paikallamakuuseen kun kati oli piilossa. Itse mentiin piiloon ja kati sai kuin saikin tunnistettua kaikki bernit, vaikka vähän miettiä täytyikin :D Pepin kanssa paikallamakuussa en ole mennyt pitkään pitkään aikaan piiloon, mutta nyt menin ja hienosti pysyi paikallaan koko ajan! Jes!

Paikalla istuminen: Koirat jätettiin istumaan ja itse mentiin piiloon. Peppi pysyi hienosti istumassa koko piilossa olo ajan ja ei mitään moittimista :)

Eli aivan mahtavasti onnistuneet treenit, saan olla tyytyväinen :)

Saatiin hallilta ostamani ohjatun noudon kapulat ja tunnari palikoita, eli ei kun treenaamaan :D