Nyt on blogiin kirjoitteleminen jäänyt hieman vähäiseen viime aikoina kun on ollut muun muassa koulu- ja autokoulu-kiireitä… Tiivistän tässä lyhyesti meidän viime aikojen kuulumisia.

 <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Kontaktikoirissa ollaan käyty treeneissä perjantaisin kuten ennenkin. Harjoiteltu on alokkaan ja avoimen liikkeitä. Perjantai 4.5 oli viimeinen kerta tätä kyseistä kurssia ja itse unohdin ilmoittautua seuraavalle kurssille (tai ilmoittauduin kyllä, mutta liian myöhään), mutta onneksi Kati sai järjestettyä meille kurssipaikan :) Eli jatkamme perjantaisin uudessa ryhmässä.

                                581894.jpg

------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

28.4 lähdettiin Marin ja Pyryn ( Piharinteen Sebastian) kanssa kohti Lounais suomen bernien järjestämää mölli tokoa. Tällä kertaa jouduttiin odottelemaan kehään pääsyä todella kauan ja sen huomasi koirasta. Hyvä ettei kehään sentään nukahtanut :) Paikallamakuusta neiti päätti lähteä luokseni kun 10 sekuntia olisi ollut jäljellä.. no minkäs sille voi jossei millään jaksa maata 2 minuuttia paikoillaan :/ Tämän jälkeen väsymys vasta tulikin esiin ja neiti keksi yleisön hauskutukseksi kaikkea pientä. Muun muassa luoksetulossa lähti takana olevalla merkille (taidettu harjoitella liikaa merkille menoa, heh ) Samoin liikkeestä seisomisessa neiti meinasi ampaista suoraan merkille… Kymppejäkin silti kertyi ihan mukavasti luoksepäästävyydestä, seuraamisesta kytkettynä, maahanmenosta, hypystä ja kokonaisvaikutuskin oli 10 :) Pisteitä tällä kertaa 137. Oli todella mukava reissu ja oli kiva tavata taas paljon berni-ihmisiä niin uusia kuin vanhojakin :) Kiitokset Marille kyydistä ja mukavasta seurasta.

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

29.4 oli vuorossa toinen virallinen toko kisa keuruulla. Joka meni hieman päin jotain…  Koira kuitenkin toimi ja jaksoi yrittää, että siihen olen kyllä todella tyytyväinen. Luoksepäästävyydestä saatiin 10.  Kenttänä oli hiekkakenttä, jossa oli kiven lohkareita joukossa :/  Peppi ei olisi aluksi edes paikallamakuussa halunnut mennä maahan (johtui kenties maasta ?) ja hetken päästä jo tallusteli korvat luimussa luokseni. No ei voi mitään… Seuraaminen kytkettynä oli loistavaa! Katsekontakti pysyi mahtavasti ja koira toimi kuin unelma :) Saatiin 10. Kytkettynä seuraamisen ensimmäinen pysähdys oli hieman hidas kun neiti meinasi jatkaa vaan suoraan eteenpäin. Palasi kuitenkin äkkiä viereeni ja ei sen jälkeen ongelmia, 9 tuli.  Maahanmenossa jäi seisomaan vaikka annoin kaksi käskyäkin. Kovasti kyllä koitti mennä maahan muttei voinut (tuomarin kommentti: taitaa kivet satuttaa mahaan) siitä 0. Luoksetulo 10, ei ongelmia. Seisominen 10, ei ogelmia. Hyppy 0, ei hypännyt, ei sitten millään! Kokonaisvaikutus 8. yhteensä 120 pistettä. Tietty harmitti ainakin verrattuna ulvilan kisaan… No ei me tähän kuolla ;)

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

                                581884.jpg

Vapun vietimme Hannan ja Dacon kanssa. He tulivat meille yöksi ja vietettiin rauhallinen vappu lenkkeilen ja löhöillen :) Koirat saivat taas juosta ja leikkiä mielin määrin. Koirat päättivätkin lenkillä hieman mennä uiskentelemaan ojiin, jonka seurauksena kotiin tuomisena oli kaksi ihanan "puhdasta" koiraa.  Vappu päivänä mentiin käymään Porissa mätsärissä. Pauliinakin lähti mukaan ja kisasi lapsessa ja koirassa englanninspringerspanieli Stellan kanssa tällä kertaa sijoittuen toiseksi. Pepin parina oli briardi, joka sai punaisen nauhan ja me sinisen. Sinisten kehässä sijoituimme toisiksi ja saimme hienon ruusukkeen ja lelun ja herkkuja palkinnoiksi. Hanna ja Daco olivat hienosti BIS 5.

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------

6.5 käytiin " Pepin 1-vuotis synttäreitten kunniaksi" Someron ryhmänäyttelyssä, jonne oli ilmoittautunut vain 18 berniä :) Tuomarina berneillä toimi Marja Talvitie. Tavattiin myös Pepin veli Waldo ( Jaarlin Artturi), jonka esitin myös kehässä. Hienosti sujui Waldon kanssa yhteistyö ja poika esiintyi nätisti. Saatiin EH. Muut junnuluokan urokset saivat H:n joten ainoana EH:n saajana Waldo voitti luokkansa. Peppi esiintyi myös hienosti ja liikkui tällä kertaa todella hyvin. Tuomari tutki kauan ja mietti ja mietti. Loppujen lopuksi saatiin myös EH. Junnu nartuissa oli 3 koiraa, joista 2 sai EH:n ja yksi ERI:n. Sijoituimme kilpailuluokassa toisiksi. Arvostelu oli todella hyvä, varmaan tähän mennessä paras! Sen voi lukea Pepin harrastukset kohdasta ja sieltä kohta näyttely-tulokset. Taas sain olla todella tyytyväinen Pepin käyttäytymiseen näyttelypaikalla. Waldolle perheineen suuret kiitokset mukavasta seurasta ja oli kiva tavata veli taas kerran :)