photo5.jpg  photo6.jpg  photo7.jpg

Nyt vihdoin voin paljastaa, että perheeseemme on saapunut uusi perheenjäsen! Muutama ihminen tästä jo tiesikin, mutta varmaan moni ei. Tänään loppui viimein pitkä odotus ja pitkäaikainen haave toteutui! Hanna lähti mukaan ja haimme kotiin pienen, ihanan, söpön valkoisen clumberinspanielin. Virallisemmin Spice Twice Snow Mercy, joka sai nimekseen Brenda. <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Aamulla yhdseksän aikaan lähdimme ajelemaan kohti Järvenpäätä. Ajokeli oli hyvä ja aurinko paistoi taivaan täydeltä. Kovasti olivat pennut viimenäkemältä kasvaneet ja kehittyneet. Brenda on aika topakka tyttö, joka laittaa veljet kuin myös siskonkin kuriin. Brenda lähti reippaasti mukaamme ja kolmen aikaan aloitimme 3 tunnin kotimatkan, joka sujui oikein mukavasti minun ajaessa ja Hannan pitäessä huolta pikkuisesta. Brenda oli oikein unelma autossa matkustaja, sillä neiti vain nukkui tai katseli pienillä silmillään maailman menoa :) Pysäsimme muutaman kerran matkan varrella ja hienosti neiti teki asiansa ulos. Ihastelijoitakin keräsimme ympärillemme :)

 

 photo1.jpg  photo2.jpg  photo3.jpg  photo4.jpg

 

Kotiinpäästyä pikkuneiti näki Bellan ja Pepin ja näytti että hän on iso tyttö ja laittaa muut komentoon ja murahti Bellalle ja Pepille  :) Eli isot mustat koirat eivät pelottaneet Brendaa alkuunkaan! Hienosti kaikki kolme tulevat toimeen ja Brenda hakeutuukin nukkumaan Bellan tai Pepin kylkeen. Pehmolelut ovat kovasti neidin mieleen ja niitä kannetaankin pää ylpeästi pystyssä ja häntä innolla heiluen ympäri taloa. Mitä isompi lelu, sitä innokkaammin sitä kannettan:)

 

Aivan ihana pikkuneiti siis, jättimäiset kiitokset Iralle,  että sain tämän ihanuuden meille!! :)