Aamupäivällä Milla toi australianpaimenkoiransa Ninjan meille ja meni itse toisen koiransa kanssa Ulvilan palveluskoirien kentälle toko kisaan. Me sen sijaan lähdimme mätsäriin. Mukaan lähti siis Peppi ja pikkusiskoni Pauliina, joka kisasi Ninjalla lapsessa ja koirassa tulevaa Rauman junnu kisaa ajatellen, sillä tältä näkymältä Pauliina kisaa Ninjalla siellä.

  IMG_1461.jpg          608572.jpg

Kovin kauheasti ei koiria mätsärissä ollut, mutta ihan mukavasti kuitenkin. Ensin oli Lapsi ja koira kuten melkein aina. Kisaajia oli vain 3. Pauliina sai Ninjan esiintymään oikein nätisti. Tuomari juoksutti kolmion, edestakaisin ja ympäri, sujui hyvin. Sitten pyysi näyttämään hampaat, meni hyvin. Loppujen lopuksi Pauliina ja Ninja sijoittuivat ensimmäiksi, hienoa! Hyvillä mielin voi Pauliina kisata Rauman näyttelyssä Ninjalla, kun nyt jo meni näin hyvin!

  608582.jpg   608588.jpg

Peppi pääsi/joutui ensimmäistä kertaa isoihin koiriin, sillä meidän pikkuneitimme on jo eli 1 v... niin se aika menee :) Ilma oli kuuma ja sen huomasi Pepistä, ainakin liikkeissä neiti ei ollut niin energinen kuin ennen. Sujui kuitenkin ihan hyvin. Parinamme meillä oli rotikka. Rotikka sai punaisen ja me sinisen. Tuomarin kommentti: Tasaväkinen pari, mutta rotuedustus saa punaisen ( en sitten tiedä mitä tarkalleen tarkoitti....rotikoiden järjestämä mätsäri) Sinisten kehässä sijoituimme kolmansiksi ja saatiin kiva ruusuke ja muuta tavaraa.

kotiinpäästyämme lähdin Pepin ja Ninjan kanssa UPK:n kentälle kannustamaan tuttuja toko kisoissa. Hienosti siellä oltiin pärjätty, monta ykkästulosta tutuilla!