Lähdettiin molempien koirien kanssa kohti Kontaktikoiria, sillä ennen Pepin kurssia olevalta starttikurssilta oli poissa yksi koirakko ja menimme korvaamaan sinne väliin jääneen kertamme Bellan kanssa. Peppi odotteli ja katseli siis sen ajan kun tokoilin Bellan kanssa ja päinvastoin. Eli ensin Bellan treenit:

Alokasluokan liikkeitä. Teimme niin että ensin tein Bellan kanssa liikkeet "kisanomaisesti", jonka jälkeen muut kurssilaiset tekivät kukin sillä tavalla missä kohtaa liikkeen harjoittelua olivatkin. Ensimmäisenä teimme seuraamista, Bella hieman haahuili muuten ok. Sitten seisominen (tuolin)kiertämisen kautta, ok. Seuraavaksi maahanmeno, hyppy ja luoksetulo. Taas vaihteeksi oli tosi kiva tehdä ihan alokasluokan asioita ja tuntuivatpa ne helpolta :D Peppi odotteli kohtalaisen nätisti aina kun tein Bellan kanssa liikkeitä, mutta kova ikävä oli ja hieman vinkui välillä perääni.Sitten Pepin treenit:

Aloitettiin liikkeestä seisomisella ja hypyllä. Ensin ns. "hiihti" perässä ja otettiin uudelleen, sitten ok. Jatkoin itse siis matkaa seis käskyn jälkeen, palasin takaisin, palkkasin, menin Pepin sivulle, palkka ja vapautus. Toisena sitten hyppy. Peppi oli ihan kuin ei ennen olisi hypystä kuullutkaan. Vein namit esteen taakse ja sitten onnistui. Teimme myös niin, että Kati vei namit esteen taakse Pepin näkemättä niitä, onnistui hyvin. Sitten uutta asiaa, eli seisominen hypyn takana, Onnistui tosi hyvin. Kävin kokonaan hypyn toisella puolella ja takaisin palkkaamaan. Sitten paikallamakuu rivissä. Peppi nousi kerran, aika oli aika pitkä ja kävin muutaman kerran palkkaamassa välissä.

Sitten taisi olla luoksepäästävyys rivissä, niin että jokainen kävi vuorollaan käpälöimässä koirat. (Kati piti aina omaa koiraa sen ajan kun käytiin muiden koiria rapsuttelemassa)Peppi istui nätisti vierelläni koko ajan ja välillä tuntui ihan kun ei edes olisi huomannut että joku tuli koskemaan :D Häntä vispasi silti täysillä koko ajan :) Pepin Katilla ollessa, se kitisi alussa pari kertaa, mutta tajusi ettei kitinät auta ja odotti sitten nätisti. Meni vähän ylikierroksille kun pääsi takas mun luo.

Tunnin lopuksi mentiin kaikki keskelle lattiaa istumaan rinkiin ja jokainen meni vuorotellen kierroksen seuraamista ringin ympäri, ja tuli jostain välistä keskelle rinkiä ja pysähtyi ja koiran piti pysähtyä viereen istumaan. Seuraaminen meni Pepiltä tosi hyvin, muut koirat ei kiinnostaneet vaan katsekontakti pysyi minussa. Pysähdyskin oli hieman hidas ja otin pari askelta eteenpäin ja pysäsin uudelleen niin sitten meni hyvin. Peppiä kiinnosti muutaman kerran tunnin aikana Bella joka makoili lähettyvilläni, mutta antoi Bellan olla rauhassa komennettuani. Pepille tämä oli nyt jo sitten 7. kerta, eli toiseksi viimeinen. Pepin kanssa jatketaan alokas jatko-kurssilla luultavasti perjantaisin lokakuusta lähtien.