378656.jpg

Lauantaina lähdimme Hannan ja Dacon luo Noormarkkuun kyläilemään. Otin molemmat koirat tietenkin mukaan. Bella ihastui heti alkuun Hannan kaniin Aksuun, oli aivan samanlainen kun näki marsumme Pörrön ensimmäistä kertaa, vinkui, tuijotti häkkiä ja kuunteli tarkkaan häkistä kuuluvia ääniä... Lähdimme käymään lenkillä ja kuljimme lähellä olevien hevostallien ohi. Näkevät nämä meidän "city koiratkin" vähän hevosia XD Bella ei hevosia kummemmin huomioinut, katseli vain, sillä olihan se niitä monen monta kertaa jo nähnyt. Peppi tapasi hevosen sen sijaan toista kertaa elämässään. Hieman oli aluksi jännää, mutta pian olisi neiti halunnut mennä tutustumaan hevosiin. Hevosen lanta sen sijaan olisi maistunut kovasti molemmille tytöille ja aina salaa ne sitä pystyivätkin jostain ihmeestä löytämään. Lenkkeilimme pitkin peltoja ja koirat saivat juosta leikkiä vapaana. Vauhtia taas kerran riitti. Kiitokset Hannalle ja Dacolle kivasta päivästä!                                                                       

                              378668.jpg

                                                                                   

Sunnuntaina Hanna ja Daco vuorostaan tulivat meille :) Lähdimme ensin lenkittämään hoitokoirani kultaisetnoutajat Wilman, Windyn ja Riikan kasvatin Veetin. Veeti on suunnilleen Pepin ikäinen ja kävin Riikan luona hoitamassa Veetiä ja sen neljää sisarusta noin kaksiviikkoisista luovutusikään asti. Oli hienoa nähdä kuinka paljon Veeti oli kasvanut ja muuttunut siitä, mitä se silloi pienenä 7 viikkoisena esimerkiksi oli. Meillä oli siis mukana Wilma, Windy ja Veeti ja myös Peppi ja Daco, Bella ei tällä kertaa mukaan ehtinyt, sillä oli isäni kanssa mummulassa käymässä.

                 040207_blogikuva1.jpg

 

Oli siinä näky kun kuljettiin viiden koiran kanssa pitkin teitä. Mentiin eräälle pellolle jossa kaikki viisi koiraa saivat juosta ja leikkiä niin paljon kuin halusivat. Kaikki tulivat loistavasti toimeen keskenään ja aikaa pellolla kului hieman yli kaksi tuntia :) Peppi ja Veeti olivat hyvä leikkipari, sillä molemmilla oli niin pentumaiset leikit ja muutenkin ovat melkein saman ikäisiäkin. Kotiintuotavana ja Riikalle vietävänä oli väsyneitä, mutta onnellisia koiria :D

                                            378500.jpg