Ajattelin päivitellä vähän yleisiä kuulumisia :)

TVA:n treenit ovat jääneet 2 kertaa jo väliin kun lauantaisin on ollut muuta menoa;

19.1 Lähdimme aikaisin aamulla ajelemaan kohti Alavuuden ryhmänäyttelyä. Mukana meitä oli minä, Hanna ja Riikka ja koirat Wilma, Venny ja Dumle. Olin lupautunut kuskiksi, koska Riikka napattiin mukaan suoraan yö vuorosta :D Matkalla tuli talvi ja tiet olivat kamalassa kunnossa, mutta ehjinä selvittiin. Paitsi että kun navigaattorit ilmoittivat meidän saapuneen päämääräämme, olimme hiekkatiellä metsän keskellä traktorien joukossa. No kartta esiin äkkiä ja selvittiin sitten näyttelypaikalle onneksi hyvissä ajoin.  Dumlelle tämä oli ensimmäinen laatuarvostelu ja poika saikin hienosti Riikan esittämänä ERIn ja oli luokkansa toinen. Venny oli NUO ERI2 ja Wilma ROP. Saatiin siis jäädä odottelemaan ryhmäkehiä ja melkein jäädyttiin pystyyn, sillä veto oli näyttelypaikalla kova. Ryhmiä kannatti onneksi odottaa sillä Wilma oli lopulta RYP-4! Kotiin selvisimme myös ehjin nahoin huolimatta kauheasta ilmasta!

26.-27.1 molempina päivinä sekä lauantaina että sunnuntaina suunnattiin auton nokka kohti Turkua ja käytiin Turun KV:ssä. Lauantaina lähdettiin Hannan kanssa kahdestaan ilman koiria Turkuun. Kävin esittämässä Pepin veljen Waldon (Jaarlin Artturi), joka oli komistunut entisestään :) Tuomarina berneillä oli Kari Järvinen, joka ei säästellyt käyttää koko skaalaa. Tuli niin H:ta, T:tä kuin hylättyäkin, tietenkin myös Eriä ja Eh:ta niille, joille ne kuuluivat. Eli kehään mennessä ei kovin suuria odotuksia ollut. Hienosti Waldo taas kerran esiintyi ja poika sai Eh:n ollen luokassaan kolmas. Arvostelu oli hyvä ja todenmukainen. Oli mukava nähdä taas Waldo ja tältä näkymältä menen pojan kanssa kehään seuraavaksi Someron ryhmänäyttelyssä :) Muutenkin berni menestystä näyttelyssä saatiin kun Riccarron Pinocchio oli ROP ja upeasti RYP 1 !

Sunnuntaina mukana reissasivat Hanna sekä pikkusiskoni Pauliina. Sekä Dumle ja Pauliinan junnu koira tolleri Elli. Matka sujui hyvin ja perille selvittiin. Dumle sai ERIn ja voitti luokkansa ja oli hienosti vielä pu3 saaden vara-sertin. Riikan Wilma keräsi taas koko potin kultsu kehässä ollen ROP :) Pauliinan ja Ellin junnu kisa sujui upeasti, mutta sijoituksia ei tänään tullut kovatasoisessa kisassa. Riccarron Pinocchio jatkoi menestystään BIS kehässä, ollen best in show! Viime vuonnakin Turussa juhlittiin bernin bis voittoa ;)

Ensi viikolla emme varmaankaan ehdi myöskään TVA:n treeneihin, sillä suunnitelmissa olisi lähteä halikkoon match showhun :)

Hoitokoiria on riittänyt ja Englannin springerspanieli Eino onkin ollut meillä useaan otteeseen hoidossa viime aikoina ja viimeviikolla meitä oli viihdyttämässä energinen belgianpaimenkoira groenendael nimeltään Dundee (Poundee le Lescaut).

Riikan kanssa ollaan pidetty omia näyttelytreenejä, kun ollaan treenattu kultaistanoutajaa nimeltä Oodi (Greenhill's Love song)  kehäkuntoon :D On pyöritty ympyrää milloin missäkin koulun pihassa jne. Hienosti treenauksen myötä Oodi on saatu tottumaan esiintymiseen :)

Muuten ei olla touhuttu mitään kummempaa ja koirien kanssa on tokoa treenailtu ja intoa riittää molemmilla!