Ajattelin kirjoittaa vähän ihan yleisiä kuulumisia.

Tiistaina 29  päivä Hanna, Daco ja heidän uusin tulokas Dumle tulivat poikkeamaan illalla kylässä. Dumle on siis ihana 8 viikkoinen kultaisennoutajan pentu. Bella oli aluksi kiinnostuntu kovasti Dumlesta, kunnes tajusi sen olevan pentu ja niinpä neiti vetäytyikin omiin oloihinsa. Peppi sen sijaan oli aivan innoissaan pikku D:stä ja leikkikin tämän kanssa oikein nätisti. Leluakin ne repivät yhdessä ja Peppi välillä ravisti lelua aivan hiljaa ja muutenkin leikki varovasti (yleensä neidillä siis vauhtia sata lasissa ja lelut saa kunnolla kyytiä) Dumle sai tutustua vähän marsuunkin, tosin olisi vain halunnut kantaa sitä. Pörrö laitettiinkin takaisin häkkiin turvaan ja Dumle sai tyytyä tuijottelemaan sitä häkin läpi :D

Ensimmäinen tämän kesän punkkikin jo löydettiin Pepiltä. Se oli neidin leuassa. Ei onneksi mikään kovin suuri ja sain sen hyvin kokonaan irti. Yököttävää! Bellan kanssa ollaan selvitty ilman punkkeja tähän asti. Nyt on neideillä Exspotit niskassa ja toivotaan että ei kovin paljoa tarvitsisi punkkeja irroitella...

Pepin kanssa käytiin kisaamassa tältä näkymältä viimisen kerran tokossa alokasluokassa 30.5 Harjavallassa. Pisteitä saatiin 158, eli 2 pisteen päähän jäi TK1 saaminen. Paikallamakuu meni taas nollille ja treenaaminen tuntuu toivottomalta... Eli ehkä ensi kerralla kisaamme jo avoimessa ja unohdamme TK1:sen hakemisen... Avoimen paikallamakuussa ei siis ole ongelmaa kunnen ole itse näkyvillä.

Bellalla oli tuossa taannoin verikorva, joka on jo melkein parantunut. Saatiin siihen antibiottiukuri. Hieman tuntuu vielä verta korvalehtien välissä, mutta muuten ok.

Bellan kanssa ollaan tokoa treenailtu ihan huvikseen ja neidillä on intoa toisinaan ja toisinaan ei :D

Nyt 1-3.6 lähdemme Hannan kanssa Eestin voittaja näyttelyyn, jossa lauantaina on voittajanäyttely ja sunnuntaina erkkari, mutta siitä matkan jälkeen enemmän.