Porin seudun kultaiset järjestivät näyttelykoulutuksen Noormarkussa. Se oli pääasiassa kultaisille noutajille tarkoitettu, mutta Hannalta sain kuulla, että voisimme myös osallistua. Sillä eihän ylimääräinen harjoitus ole ikinä pahasta :) Vähän ennen viittä illalla menin satakunnan eläinlääkäriasemalle, josta menin Riikan kyydillä Noormarkkuun. Riikka on siis siellä töissä ja toimi Noormarkussa tällä kertaa kouluttajana. Peppi matkusti nätisti Riikan autossa ja alkoikin heti hetken matkaa ajettua tapansa mukaan nukkumaan:)

Hanna ja Dacokin olivat jo paikalla ja Peppi tunnistikin Dacon heti :) Harjoittelimme tavallisia näyttelyjuttuja eli kehässä juoksemista, seisomista, hampaiden katsomista jne jne. Peppi seisoi taas nätisti, kun Riikka tuli sitä "tutkimaan" ja hampaat antoi katsoa taas hyvin, ei siis mitään ongelmaa missään. Kaikki muu treenaaminen sujui myös hyvin ja neiti onkin niin sanotusti kuin vanha tekijä :) Muut koirat saivat Pepin mielestä olla rauhassa ja eivätkä kiinnostaneet Peppiä ja neiti keskittyikin vain minuun :)

Myös muutamia tokoliikkeitä harjoittelimme siinä sivussa ja hienosti Peppi keskittyi ja katsekontakti pysyi! Tuntuu, että Pepin kanssa kaikki on tavallaan niin helppoa, tai ehkä mulla on vaan niin hyvä koira XD Takaisin tulimme myös Riikan kyydillä ja Peppi matkusti taas nätisti nukkuen :)

Kiitokset kivasta näyttelytreenistä ja Riikalle kiitokset kyydistä!