Tänään Hanna ja pojat, eli kultaiset noutajat Daco ja Dumle tulivat meille koko päiväksi. Dumle aluksi oli hieman hämillään mustasta innokkaasta "röhkivästä" Pepistä  :D, mutta pian taas ymmärsi että ei tuo iso musta mitään pahaa tee vaan sitä on kiva nyppiä poskista eikä se mitään sano. Peppi ei mitään välittänyt vaikka pikku D roikkui karvoissa ja poskessa kiinni.  Kuvailtiin taas Hannan kameralla ja etenkin Dumle saikin poseerata ties missä ;)

Koirat leikkivät ja juoksentelivat ulkona hieman, mutta sisälle tultaessa innostuivat aina enemmän riehumaan kun oli viileämpää. Ulkona lähemmäs 30 astetta lämmintä. Dumle näytti nauttivan kun pääsi syöksyilemään sänkyjen, pöytien ja tuolien alle jonne isommat eivät päässeet. ;] Bella tajusi Dumlen olevan pentu ja vetäytyi taas omiin oloihinsa kauas terävistä pentuhampaista :D

Minulla oli päivällä ulkoiluttettavana Riikan kultaiset noutajat, joten kekseimme että napataan Dumle kainaloon ja lähdetään hakemaan tyttöjä pihalle leikkimään. Mukaan Riikan luota lähti Wilma, Windy ja Alman tilalla hoidossa ollut kasvatti Lilli.  Kaikki seitsemän koiraa (5 kultsua ja 2 berniä) tulivat loistavasti toimeen keskenään ja aika kului nopeasti. Voisi jopa ajatukseen että olisi 7 koiraa ;) Bellakin tuli ulos ja innostui hieman leikkimäänkin tyttöjen kanssa, tosin dumlen tullessa lähelle Bella otti jalat alleen ja juoksi äkkiä karkuun.

644485.jpg
vas. Lilli, Wilma, Peppi, Windy ja Daco

644486.jpg644487.jpg
 
ltapäivällä kun Riikan koirat oli palautettu takaisin niin Daco ja Dumle jätettiin meille äidin ja Pauliinan vahdittavaksi ja lähdettiin käymään Vanhassa Ulvilassa lenkittämässä hoitokoirani punainen irlanninsetteri Juuso. Juuso on innokas ja riehakas poika ja energiaa riittää vielä vaikka pojalla ikää on jo 8 vuotta. Juuson lenkityksen jälkeen oli sen päivän dogsitter hommat hoidettu.
 
Jatkuu...