Tänään siis kolmas kerta K5, eli avoin-jatko kurssin treenejä.

Maahanmeno (avo): upaa seuraamista! Hieman hidas maahanmeno. Jätin makupalan koiran eteen ja palasin taakse. Vapautus kun katsoo eteenpäin. Otettiin pelkkä maahanmeno uudestaan, meni hyvin.

Seuraamista: Tosi hyvää seuraamista koko ajan, omasta mielestäni täyskäännökset olisi saanut olla tiiviimpiä (muiden mielestä ei XD). Pysähdykset ja liikkeelle lähdöt ok.

Nouto: yhtä tuskaa :/ En tiedä mikä vaivasi... Aluksi ei olisi millään voinut tulla sivulle kunnolla, meinasi lähteä ennen käskyä hakemaan kapulaa-> kielsin, jonka jälkeen ei enää voinut edes luvan kanssa lähteä hakemaan... Annoin uuden käskyn, lähti nopeasti hakemaan kapulaa, mutta taas perusasento vino. Toivottavasti oli vain tämän kerran murheita, muuten täytyy ottaa tehotreeni noutamiseen. Onhan se jo hyvin sujunutkin liian kauan :D

Luoksetulo (avo): Pitkästä aikaa testattiin onnistuuko luoksetulosta pysähtyminen suoraan liikkeestä eli kisanomaisesti (yleensä pysäytämme siis vain tuolin ympäri kiertämisestä, ettei ala ennakoimaan luoksetulossa)  Peppi pysäsi heti käsimerkin saatuaan nopeasti, Jes! Ei otettu loppuun asti, vaan heti pysäytyksen jälkeen palkka ja vapautus.

Luoksetulo: Suora luoksetulo. Ei ongelmaa.

Kaukokäskyt: Matka noin 3 metriä. Liikkeenvaihdot sujuivat upeasti! Ehkä hieman saisivat olla vielä nopeampia. Ei liikkunut yhtään.

Ihan mukavat ja hyvin sujuneet treenit (paitsi nouto). Peppi pääsi päivällä leikkimään koirakaverinsa kanssa ja hieman oli väsymystä havaittavissa treeneissä.