Aamulla Hanna ja Daco(Greenhill's Kickdown) ja hänen äitinsä ja isänsä tulivat meille ja lähdin heidän mukanaan kohti Hyvinkään SNJ:n päänäyttelyä, johon olin ilmoittautunut junnuilemaan. Lähdimme meidän asuntoautolla, oli koirillakin sitten mukavampi matkustaa :) Matka sujui hyvin ja Raumalta poimeimme mukaan vielä kaverimme Katrin, joka oli tulossa myös näyttelyyn (ilman koiria).

Perillä oltiin ihan sopivasti ja saatiin häkeillekin hyvät paikat. Daco oli ilmoitettu myös rotukehään ja aamupäivä menikin rotukehöö katsellessa ja junnut olivat vasta iltapäivällä ja vielä kaiken lisäksi hieman myöhässä. Kisakin taas pitkästä pitkästä aikaa Bellalla ja saan olla todella tyytyväinen neidin esiintymiseen. Hanna isä kuvasi junnu kisan videolle ja hyvältä se meidän meno näyttikin jälkeenpäin katsottuna :) Kisassa pääsimme jatkoon, mutta emme kuitenkaan tällä kertaa palkinto sijoille.

Junnujen jälkeen testasin vielä Dacoa tyhjässä kehässä ja aivan upeasti poika esiintyikin! Vähän piti välillä katsella mihin se Hanna hävisi, mutta ei suuremmin. Taidankin ottaa Dacon johonkin junnu kisaan junnukoiraksi ;)

Taas oli mukava viettää päivä koirien parissa, kiitokset kivasta seurasta Hannalle, Katrille, Ainolle ja muille!                                                   

                                                           280682.jpg

                                                                         Bellan häntä heiluu kovaa vauhia ;)