lelu1.jpg  p_kuva2.jpg  pkuva3.jpg

Kaikki sujunut aivan kuin unelma! Brenda nukkui ensimmäisen yön oikein mahtavasti, sillä noin kahdentoista aikoihin illalla menimme nukkumaan ja aamulla 7 aikaan heräsin Brendan leikkiessä lelullaan pedillään. Neiti oli nukkunut koko yön tyytyväisenä, eikä ollut tehnyt mitään asioitaan lattialle :) Ihana pentu!<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Aamuruoka maittoi hyvin ja taas oli neidillä vauhti päällä! Päivällä kävimme vanhainkodissa katsomassa isoisääni ja tietenkin pikku-B pääsi mukaan vanhuksia ilahduttamaan. Neiti todellakin hurmasi kaikki mummut, papat kuin hoitajatkin! Innokkaana häntä heiluen Brenda tervehti jokaista rapsuttelijaa :) Illalla poikkesimme myös mummulassa, jossa Brenda käyttäytyi myös todella nätisti ja menikin melkein heti keskelle lattiaa nukkumaan, josta heräsi juuri ennen kotiinlähtöä.

 

Bellan ja Pepin kanssa Brenda tulee mainiosti toimeen ja välillä Brenda laittaakin isommat kuriin ;) Peppi ja Brenda etenkin ovat kovia leikkikavereita ja Brendasta on mukava juosta Pepin perässä ja koittaa nyppiä hännästä. Peppi osaa leikkiä Brendan kanssa nätisti ja olla muutenkin varovainen ja rauhallinen isosisko.

 

Kaikki asiat on tähän mennessä tehty ulos, joten todella tyytyväinen saan pikkuneitiin olla! Saa nähdä miten toinen yö sujuu ja jatkaako pikkuinen unelma pennun roolia ylläpitäen ;)