Illalla alkoi K1 (evl) kurssi kontaktikoirissa Bellan kanssa. Ryhmäämme kuuluu berninpaimenkoira Pyry (Piharinteen Sebastian), x-rotuinen Siiri, X-rotuinen Rekku, bordercollie Gimli (Pikkupaimenen Full of Charm) sekä berninpaimenkoira Jussi (Zweierteam Hibiscus ) ja Bordercollie Oona (Carpathian Forest Email To Me ) jotka eivät tällä kertaa olleet paikalla.

Tämä kerta pidettiin Porissa Tupalan kentällä, joka on ruohikko kenttä ja ikuinen ongelma meille :/ Heti alussa huomasin, että Bella ei suostunut liikkumaan kentällä kunnolla... jota jatkui koko tunnin ajan :( No saatiin siinä jotain liikkeitä tehtyä, mutta en todellakaan ollut tyytyväinen. Ensin harjoittelimme luoksetulon pysäytyksiä siten, että peruutimme itse ja koira kulki edessämmme ja siitä sitten pysäyttelimme muutaman kerran. Sen jälkeen pareittain, eli siten, että teimme normaalisti luoksetulon, josta pysäytimme koiran ja koiran pysättyä parimme heitti koiran taakse palkan (Bellalla makupala). luoksetulon pysäytyksessä meillä ei ole mitään ongelmia ja liike sujui hyvin, mitä nyt Bellan piti välillä kiertää muutama "paha" haju :/ jota ei onneksi tapahdu muuta kuin ruohikko kentillä!

Tämän jälkeen harjoittelimme noutokapulan heittämistä hyppyesteen yli:D Kyllä, koska välillä esim. kisoissa tulee kapula viskattua miten sattuu ja ei ole kiva jos ykköstulokseen vaadittavat pisteet jäävät esimerkiksi huonosti heitetyn noutokapulan takia saamatta. Koitimme tähdätä määrättyyn kohtaan eri kapuloilla(puinen, metallinen ja ohjatun noudon kapula) Koitimme eri heittotyylejä ja tapoja ja jokainen löysi parhaiten itselleen sopivan tyylin :) Tämän kuin muistaisi sitten kisoissa joskus :D Sitten otettiin hyppynouto koirien kera. Bella kiersi esteen :/ kapulan takas palautus onnistui silti hyvin. Hyppynoudon jälkeen harjoittelimme ruutua. Bellalle vein ruutuun palkan ja lähetin ruutuun. Meni suoraan ruutun :) ja toisella kerralla pidemmällä matkalla, onnistui myös hyvin. Tänän jälkeen meidän oli lähdettävä kohti leineperiä rokottamaan Peppiä.

Peppi käyttäytyi nätisti koko käynnin ajan, eikä taaskaan huomannutkaan piikkien laittoa :) Sydänäänet ja vastaavat kuulostivat normaalilta ja neiti oli terve. Punnitsin myös Pepin ja vaaka näytti tasan 12 kiloa :) Bella katseli vierestä koko ajan tarkkaan mitä Pepille tehtiin.