Ja hoitokoiria riittää. Eli kun perjantaina Arttu, Eetu ja Macho lähtivät pois hoidosta niin lauantai aamulla tuli jo seuraava hoitokoira. Tällä kertaa hoidettavana on 10-vuotias phaléne Rippe, joka on meillä viikon. Rippe on ikäisekseen todella energinen ja tulee Pepin ja Bellan kanssa hyvin toimeen. Mutta Ripestä enemmän myöhemmin.

Puoli viiden aikoihin tuli taas hoitokoira. 3 kk vanha Tellervo australianpaimenkoira. Tellervo tuli vain illaksi, ilta kymmeneen asti. Tellervon tultua hyppäsin Tellervon kanssa autoon ja lähdettiin hakemaan Hanna ja Dumle kontaktikoirista, josta ajelimme meille ja pennut ( Dumle & Tellervo) pääsivät riehumaan. Aluksi Tellervoa hieman jännitti, mutta hetken kuluttua neiti olikin jo täydessä leikin touhussa. Peppi oli myös innolla mukana leikeissä heti alusta alkaen. Bella joutui juoksujensa takia olemaan sisällä, Ripen leikkiessä myös ulkona.

    670710.jpg    670709.jpg

Kymmenen aikaan kun koirat olivat jo aivan poikki leikkimisestä ja riehumisesta, lähdettiin heittämään Tellervo juhlapaikalle (omistajat häissä ). Automatka sujui hyvin koirien nukkuessa ja kun Tellervo oli viety, niin lähdin heittämään Hannan ja Dumlen takaisin Noormarkkuun, jossa he asuvat.