PeppiTaas oli viikko mennyt edellisestä kontaktikoirille tarkoitetusta pentutapaamisesta ja suuntasimme kohti Sampolan koirapuistoa. Muutama koira oli jo paikalla kun tulimme perille ja pikku hiljaa pentuja saapui lisää. Tällä kertaa oli hieman eri porukkaa ja uusia pentuja kuin viimeksi.

PeppiRiehumista ja vauhtia riitti tälläkin kertaa puistossa ja myös aremmat koiratkin uskalsivat osalistua leikkiin huomattavasti paremmin kuin viime kerralla.
Peppi viihtyi parhaiten mustan Saksanpaimenkoira Ramin kanssa ja espanjavesikoiran kanssa leikkien ja painien :)

Pienet koirat kuten lansire heeler ja yorkin terrieri kiinnostivat kovasti Peppiä ja niiden kanssa Peppi leikkikin aivan eri tavalla kuin isompien pentujen kanssa.Noin tunnin verran olimme puistossa, jonka jälkeen pennut alkoivat olla jo niin väsyneitä, että lähdimme pikkuhiljaa kotiin päin.

Illalla kävimme vielä rokotuksella Pepin kanssa eläinläkäri Pilvi vaajakarin luona. Peppi ei taskaan edes huomannut pistosta vaan seisoskeli tapansa mukaan rauhallisesti tutkimuspöydällä. Bella oli myös mukana ja seurasi koko ajan tarkasti mitä kaikkea Pepille tehtiin :) Punnitsin molemmat tytöt ja Bellalla vaaka näytti 38 kiloa ja Pepillä 16.15 kiloa.