Tiistaina aamupäivällä Hanna perheineen tuli tuomaan Dumlen meille kolmeksi päiväksi hoitoon, sillä Hanna itse meni Dacon kanssa junior handler leirille kolmeksi päiväksi. Dumle jäi hyvillä mielin meille ja ei edes huomannut Hannan lähtöä leikkiessään Pepin kanssa innoissaan.

 <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Dumle oli meillä kuin kotonaan (Dumlen toinen koti XD ), sillä olihan se ollut meillä jo monen monta kertaa ja kaksi yötäkin Hannan ja Dacon kanssa. Dumle oppi "pyytämään" ulos, ja ainoastaan kerran tuli pissat sisälle, nekin kuitenkin ulko-oven eteen. Aina kun pojalla oli hätä, niin se hakeutui oven eteen istumaan ja ulos päästessään teki heti asiansa. Treenattiin Dumlen kanssa myös toko juttuja ja hienosti poika oppikin!

 

Dumle pääsi kanssani myös reissaamaan paikasta toiseen :D Iltapäivisin oltiin Porissa Onni, Oiva ja Otso bernien luona pitämässä seuraa etenkin Otsolle, sillä Otso on 11- viikkoa vanha pentu ja omistajat ovat itse töissä, joten Susanna-dogsitter hoitaa tilanteen :D Pennuilla olikin aivan mielettömän mukavaa yhdessä ja vauhtia riittii sekä sisällä että ulkona. Sisällä vedettiin rallia pitkin taloa, painittiin, revittiin leluja ja väsymyksen iskiessä pojat nukkuivat vieretysten keittiön pöydän alla :) Oivakin yritti tulla pentujen leikkeihin mukaan, mutta jäi kuitenkin niin ulkopuoliseksi, että tyytyi vain makailemaan ja seuraamaan sivusta pentujen riehumista. Dumlella ja Otsolla on ikäeroa vain muutama päivä. Eli jokaisena päivänä olimme iltapäivän bernipoikien luona. Kotiin tuomisena oli väsynyt, mutta onnellinen kultaisennoutajan pentu <3

 

Dumle sai paljon huomiota meillä ollessaan, sillä käytiin mummulassa, tuttujen tykönä ja parin  kaverini luonakin ja tietenkin Duuduu oli mukana. Poika hurmasikin kaikki ihmiset ja antoi kaikille mielin määrin märkiä pusuja. Keskiviikko illalla menin pitämään tokoa ulvilan palveluskoirien kentälle, ja pitihän Dumlen tietenkin päästä mukaan. Dumle näytti hienosti esimerkkiä aina ennen kun aloimme harjoittelemaan toko liikkeitä. Saatiin paljon kummastelua, että miten noin nuori voi osata noin paljon ;) Taitava pentu :) Treenattiin sivulletuloa, liikkeestä maahanmenoa ja seisomista, paikallamakuuta, hyppyä jne. Kyllä siitä TVA vielä tulee! Täytyy napata Dumle taas joskus mukaan treeneihin.

 

Koko hoitoaika sujui mainiosti ja yötkin nukuttiin rauhallisesti. Olisin voinut pitää Dumlen kauemmankin hoidossa, sillä niin hurmaava poika kerrassaan on ja Peppikin tykkää kun on leikkikaveri, jonka kanssa painia :)