Aikaisemmin kirjoitinkin jo vähän Ripestä, joka oli meillä hoidossa lauantaista 16 päivästä- sunnuntaihin 24 päivään asti. Rippe on siis 10-vuotias phaléne uros, joka tuli meille hoitoon omistajien ulkomaanmatkan ajaksi. Rippe on energinen ja iloisa veteraani, joka jaksaa aina välillä leikkiäkkin hetken Pepin kanssa, muttei tosiaankaan aina jaksa Pepin leikkiinpyynnöistä huolimatta innostua.

675063.jpg   675067.jpg

Rippeä oli purrut pari viikkoa aikaisemmin saksanpaimenkoira kylkeen ja poika oli jouduttu tikkaamaan. Kuitenkin kuulemma suuremmilta harmeilta oltiin selvitty ja ei ollut hampaat osunut mihinkään sisäelimeen tai vastaavaa. On täytynytkin olla varovainen, sillä välillä Rippe hieman vielä aristaa kylkeään. Ripen omistaja hieman aavisteli, että mahtaisiko poika aluksi pelätä isoja tummia koiria tapahtuman vuoksi, muttei pelosta ollut tietoakaan.Bella on juoksut, mutta ne ei kummemmin poikaa ole haitanneet ja koirat ovatkin voineet olla hyvin samassa tilassa, tietenkin kokoajan ollaan vahdittu eikä jätetty kaksistaan samaan tilaan.

Rippe on ollut oikein kiltti hoitolainen ja yöt on tykännyt joko sängyn alla tai sängyn jalkopäässä. Kaikki sujui hyvin ja ei Ripellä kuten ei muillakaan meillä olleilla koirilla ole ollut koti-ikävää havaittavissa vaan kaikki on käyttäytyneet kuin kotonaan :)