kannolla.jpg  yhdessa.jpg

Ensin on sanottava, että kaikki on sujunut aivan mahtavasti pennun kanssa! Perusasioiden treenaaminen aloitettiin heti Brendan saavuttua taloon ja neiti osaakin tulla hienosti käskystä luokse, istua ja mennä maahan. Puinen sekä metallinen tokon noutokapulakin on neidin mieleen ja niitä kannetaankin innolla pitkin huonetta! Hoitotoimenpiteet kuten harjaus ja kynsienleikkuu eivät tuota mitään ongelmaa vaan neiti makailee tyytyväisenä ja nauttii käsittelystä :)<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Asiat on tehty suurimmaksi osaksi ulos, hienoa. Yöt sujuvat yhtä hyvin kuin alussakin, eli pikkuneiti nukkuu aamuun asti tyytyväisenä omalla pedillään tai Pepin kyljessä. Bella seuraa suurimmaksi osaksi vieläkin pikkuisen touhuja sivusta ja kaukana teräviltä hampailta.

 

Brenda on ollut mukana TVA:n Pepin treeneissä, jossa se nätisti muutamaa kitinää lukuunottamatta seurasi treenejä luita syöden ja loppuajan nukkuen. Myös Pepin kontaktikoirien treeneihin otin pikkuisen mukaan ja neiti käyttäytyi taas upeasti välillä luuta syöden, lelulla leikkien tai vain paikallaan nätisti maaten. Vanhainkodissakin Brenda pääsi käymään toistamiseen hurmaten taas kaikki. Näiden lisäksi ollaan käyty Dacon agility treeneissä, eläinkaupoissa, vakuutusyhtiössä, Eurassa markkinoilla sekä monien tuttujen luona. Aina neiti tervehtii häntä innolla heiluen uusia ihmisiä :)

 

Brenda on saanut myös kantaa siipeä, joka olikin sille oikein mieluinen juttu! Brenda tarttui siipeen heti ja kantoi sitä nätisti ja saatiinpa pari onnistunutta palautustakin!! Millään ei pikkuinen haluaisi siivestä luopua. Hienoa, että riista kelpaa noin upeasti!

 

Tässä hieman kuulumisiamme, lisää kirjoittelen kunhan taas kerkeän! Kuvagalleriatkin täytyisi saada valmiiksi...

 

riista2.jpg  riista1.jpg