Lauantai:
Vaihteeksi oli vuorossa kotinäyttely, joten ei ollut tiedossa aikaista heräämistä eikä pitkää automatkaa. Lauantaina menin paikalle jo aikaisin aamulla, sillä tänään minulla oli esitettävänä länsigöötanmaan pystykorvia. Keväällä sain sähköpostiini viestin kirjailija, euroopan parlamentin jäsen jne. jne. Uma Aaltoselta, joka kysyi haluaisinko auttaa häntä täällä Porin näyttelyssä, johon hän oli koirineen tulossa ja tietenkin suostuin. Aina on kiva saada kokemusta eri roduista ja niiden esittämisestä.
 
JV-05 ESTV-06 Umanoma Taikurimerlin, Rölli esiintyi hienosti saaden ERIn ja ollen PU1 ja lopulta VSP. Rölli sai sertin ja cacibin ja näin ollen Röllistä tuli FIN Mva ja EST Mva ja LTU Mva, hienoa!
 
Umanoma Olledolledoff, Julle esiintyi myös hienosti ja sai ERIn ja oli lopulta PU3 saaden vara sertin.
 
Sitten kiirehdittiin junnu kehän laidalle, sillä vuorossa oli ensin SM-osakilpailu ja sen jälkeen vielä piirinmestaruus.Tuomarina toimi tänään Juha Palosaari. Pauliina kisasi tänään  KANS & FIN & LTU Mva EUV-06 LTUV-07 TK2 Arcticfox's Diana, novascotiannoutaja Ellin kanssa. Elli ei ollut aivan niin innoissaan esiintymisestään kuin aikaisemmin ja oli hieman laiskemman puoleinen tänään. Pauliinalla ja Ellillä meni kuitenkin tänään kaikki hyvin, vaikkei sijoituksia irronnutkaan.
 
Hanna sen sijaan keräsi PM- kisassa koko potin kotiin ja siinä meillä on tuore satakunnan piirinmestari vuosimallia 2007! Mahtavaa! Jäimme vielä seuraamaan ryhmäkehät, sillä nyt ei ollut kiire lähteä kotiin, sillä odotettavissa ei ollut pitkää ajomatkaa tai vastaavaa :)
 
Sunnuntai:
Sunnuntaina näyttelypäivä alkoi taas aikaisin ja ensimmäisenä oli vuorossa Pepin kanssa rotukehä, johon en kuitenkaan itse mennyt, vaan Hanna esitti Pepin. Päätettiin yrittää josko neiti ei pelkäisi muun esittäjän kanssa. Hieman Peppi taas pakitti mutta tällä kertaa emme saaneet sentään hylättyä vaan H:n ja  todella hyvän arvostelun. Toivotaan että tämä mörköily tästä laantuisi, sillä sitä ei tapahdu muuta kuin näyttelykehissä... Mätsäreitä nyt kierretään kovasti ja toivotaan että neiti saadaan "normaaliksi" :D  
 
Sitten siirryttiin pikaisesti englanninspringerspanieli kehälle, jossa pienen pohdinnan jälkeen menin esittämään englanninspringerspanieli Karon (Last Flurry's After Midnight), joka ei ole mikään vaivattomin esitettävä, sillä neiti ei oikein tykkää liikkua vieraiden kanssa jne ;D Tämä oli kuulemma Karon ensimmäinen ja viimeinen näyttely, sillä mitään näyttelytähteä neidistä ei tehdä, joten tuloksella ei oikeastaan ollut väliä. Tuomari ei junnu nartuille jakanut yhtään eriä ja arvostelu oli todella tiukkaa. Sain Karon esiintymään muuten hyvin, mutta se liikkuminen... Jarrut meinasi olla neidillä kokoajan päällä, mutta saatiin sentään sen verran liikuttua, että tuomari näki liikkeet. Saimme H:n.

Aika kului nopeasti ja pitikin jo siirtyä junnukehälle. Pauliina kisasi taas Ellin kanssa ja tänään neiti esiintyikin upeasti. Tuomari teetti kolmion ja edestakaisn, jotka sujuivat Pauliinalta ja Elliltä hyvin. Tuomari poimi jatkoon 5 kisaajaa, joiden joukossa Pauliina ja Ellikin olivat. He tekivät taas hyvän suorituksen Ellin kanssa ja sijoittuivatkin 2. sijalle, hienoa!
 
Junior handlerin loppumisen jälkeen lähdimme käymään ulkoiluttamassa hoitokoiriani. Olikin aika selviytyminen kahden nuoren innoissaan olevan tanskandogin kanssa jotka olisivat mielellään painineet vähän väliä keskenään. :D Kun oltiin koirat saatu hoidettua ja käytyä meillä kotona, niin palasimme raviradalle katsomaan ryhmäkehät. Tulimmekin juuri sopivasti ja löysimme vielä istumapaikatkin. Oli hienoa seurata kerrankin näyttely aivan loppuun asti.

Kiitos kaikille viikonlopun mahtavasta seurasta! ;]