Pitkästä aikaa päästiin TVA:n treeneihin. Paikalla meitä oli vain kolme koirakkoa, joten ehdittiin vetää läpi paljon eri liikkeitä:

Paikallamakaaminen: Ensimmäinen minuutti piilossa ja toinen näkyvillä. Ei mitään ongelmia. Toivottavasti vihdoinkin tämä paikallamakuuongelma olisi ohitettu ja neiti jaksaisi maata paikoillaan :)

Paikalla istuminen: 1 min piilossa. Hienosti sujui taas kerran, ei korjattavaa.

Hyppynouto: Aluksi meinas kiertää esteen kapulan kanssa takaisin tullessa-> autoin kädellä ja tuli hyvin. Otettiin uudestaan niin, että lähetin kauempaa ja sujui kympin arvoisesti!

Seuraamista: Seuraamista ringissä, jossa maahanmenoja ja pysähdyksiä. Hienosti pysyi katsekontakti koko ajan ja muutenkin koira toimi!

Maahanmenoja ja seisomista: Liikkeestä maahanmenoja ja seisomisia eri pituisilla matkoilla ja tavoilla. Maahanmenot ja seisomaan jäämiset olivat nopeita ja taakse palaamisessa ei ollut  mitään ongelmaa

Kaukokäskyt: Avoimen kaukokäskyt kokeenomaisesti, Marin käskyttäessä. Nousi hienosti joka käskyllä ja samoin meni hienosti maahan. Aivan upeaa!

Luoksetuloja: Sekä suora luoksetulo ja luoksetulo pysäytyksellä. Ensimmäiselle kerralla pysäytin liian aikaisin, otettiin vielä toinen kerta, jolloin pysäsi siihen mihin halusin!

Kertakaikkiaan upet treenit! Koira toimi kuin unelma! Saan olla niin tyytyväinen pikku Peppilottaan :)