Tänään oli vuoden ensimmäinen mätsäri Porissa. Molemmat koirat sekä Bella että Peppi pääsivät mukaan. Bellan päätin ottaa pitkästä aikaa mukaan mätsäriin ja neiti olikin alussa aivan innoissaan. Perinteisesti se pidettiin Anttilan parkkihallissa, jossa on tullut oltua jo varmaan 4-5 loppiaisena :D  Jälleen kerran koirien määrä oli todella hurja ja jokaisessa luokassa riitti koiria kuitenkin pelkästään isoja pentuja oli huimat 70!
 
Pauliina kävi ensin pyörähtämässä lapsessa ja koirassa, jossa tosin heti alkuun karsittiin kaikki isot koirat pois... pikkukoiria esittäneet pärjäsivät tänään. Isoissa koirissa Ensin kehään meni Bella, joka esiintyi aluksi ihan nätisti kunnes tuli liikkumisen aika, niin Bella päätti ettei hän liiku lainkaan kehän toiseen reunaan, johon ennen meitä ollut koira oli tehnyt asiansa... no liikkeet oli mitä oli ja sininen nauha.
 
Sitten Peppi. Peppi esiintyi hienosti ja antoi tuomarin tutkia oikein hyvin. Pepillekin sininen nauha. Sinisten kehässä Hanna tuli esittämään Bellan ja minä menin Pepin kanssa. Pepin esiintyminen oli hienoa ja sain olla Peppiin tyytyväinen. Hanna sen sijaan joutui Bellan kanssa koetukselle, kun Bella päätti ettei hän seiso eikä liiku... Otan osaa hanna :D Kumpikaan koirista ei sijoittunut. Esitin isoissa koirissa myös kaverini Millan australianpaimenkoira Ninjan, joka sai punaisen nauhan.
 
Paljon oli tuttuja taas paikalla, mutta yksikään ei lopulta sijoittunut hienoista esiintymisistä huolimatta. Ehkä sitten ensikerralla :) Kiitos kaikille mukavasta seurasta!