6.4 lähdin Pepin kanssa Aholammen Riikan kyydillä kohti Pinomäen mätsäriä. Matkalla vietiin Riikan Alma kultsu hoitoon Riikan kasvatin Veetin luo, jossa Peppikin pääsi leikkimään hetkeksi Veetin kanssa. Vauhtia taas kerran riitti ja suuremmat energiat saatiin kulutettua :) Perille saavuttaessa ihmisiä ja koiria oli paljon! Kaikki olivat lähteneet pitkästä aikaa mätsäriin, kunnei täällä päin ole taas hetkeen ollut mätsäreitä. Paljon tuttujakin taas tavattiin. 

                                                         500529.jpg 

Pitkien ilmottautumisjonojen hävittyä alkoivat viimein kehät ja junior handler, johon osallistuin myös Pepin kanssa. Hanna ja Daco kisasivat myös junnuissa. Ensin kierrettiin muutama kerta yhdessä kehää ympäri ja sen jälkeen koirat seisomaan. Tämän jälkeen tuomari tuli tutkimaan koirat yksitellen ja teetti edestakaisin liikeen. Meillä Pepin kanssa kaikki sujui hyvin. Kun kaikki koirat oli tutkittu ja juoksutettu edestakaisin, niin juoksimme vielä pareittain edestakaisin. Tämäkin sujui hyvin. Tuomari sijoitti viisi kisaajaa. Tällä kertaa sijoituimme toisiksi! Hanna ja Daco olivat viidensiä.

      500531.jpg         500532.jpg

Sitten pennut. Pentuja oli yhteensä noin 50. Tuomari otti koiria kehään aina ensin kymmenen kerralla ja arvosteli ne pareittain, jonka jälkeen taas seuraava kymmenen koiran ryhmä meni kehään. Olimme vasta neljännessä kymmenen ryhmässä ja jouduimme odottelemaan aika pitkään, mutta aika kului nopeasti tuttujen kanssa höpöttäen :) Kehään päästyämme Peppi esiintyi taas oikein nätisti. Tuomari teki tarkkaa työtä ja tutki koirat tarkkaan. Peppi seisoi nätisti paikallaan, kuitenkin kokoajan häntä innolla heiluen tuomarin tutkiessa. Parinamme tällä kertaa oli doobermanni. Juoksimme ensin yhdessä kehän ympäri ja sen jälkeen teimme yksitellen kolmion. Sujui hyvin. Saimme punaisen nauhan ja tuomarilta suuret kehut. Tuomarin mukaan Peppi esiintyy ikäisekseen loistavasti ja sillä on upean syvänmusta turkki  ja kerrassaan mahtava luonne. Hienoa kuulla positiivista palautetta :)

          500536.jpg               500542.jpg

Punaisten kehä alkoi ja tuomari laittoi kaikki juoksemaan kehää ympäri, kunnes poimi siitä pikkuhiljaa koiria jatkoon. Meidätkin poimittiin jatkoon menijöiden joukkoon. Tuomari poimi kuitenkin jatkoon myös ylimääräisiä koiria jotka eivät sijoittuisi ja karsi niitä pois vähitellen. Kun neljä parasta oli jäljellä menimme yhdessä vieressä olevan koiran kanssa edestakaisin. Tuomari kävi vielä nopeasti koirat läpi ja sijoitti meidät neljänsiksi! Upeaa sijoittua noin suuresta määrästä pentuja punaisten neljänneksi. Sain olla taas todella tyytyväinen Pepin esiintymiseen ja käyttäytymiseen mätsäri paikalla :)

Takaisin kotiin tulimme Hannan ja Dacon kyydillä, sillä he jäivät siitä sitten meille yöksi, sillä seuraavana päivänä oli taas suunnitelmissa mätsäriin meno :D