Tällä kertaa meitä oli taas vain neljä koirakkoa paikalla. Treenit aloitettiin sivulletulolla. Ensin meni vinoon, otettiin uudestaan ja autoin hieman kädellä, meni hyvin. Pitäisi päästä vielä siitä pienestä kädellä ohjaamisesta pois (=treeniä,treeniä :D )Seinän vieressä sivulletulo onnistuu ilman käsimerkkiä ja Peppi tietää tarkalleen mitä pitää tehdä. Sitten kontaktikävelyä ringissä kaikki samaan aikaan. Pidin Pepin vapaana, ei lähtenyt haahuilemaan tai muiden luo.Katsekontakti oli hyvää, ja kun pysähdyttiin istui nopeasti. Liikkeelle lähdössä muutaman kerran jäi hieman jälkeen, ei ole usein tapahtunut, täytyy tarkkailla ettei ota tavaksi.

Paikallaistumista rivissä seuraavaksi. Onnistui loistavasti sekä silloin kun jätin Pepin istumaan "edestä" (=Peppi ei ollut sivulla) sekä sitten kun jätettiin sivulletulosta istumaan,olin tosi tyytyväinen. Sitten luoksetulo ns. kokeenomaisesti. Koiran sai jättää miten halusi, joten jätin sen kuin kokeessa, eli otin Pepin ensin sivulle ja jätin siitä. Kutsuin luokse sivu käskyllä ja Peppi lähti heti tulemaan ja ohjasin hieman kädellä, että tulee varmasti suora perusasento.

Tässä välissä oli uusi asia eli vapaanouto. Tein narulelulla. Peppi lähti hyvin lelun perään, mutta takaisin ei meinnnut tuoda, heti kun nyppäsin remmistä niin irrotti ja odotti makupalaa. Nyt täytyykin ottaa leikkimiseen oikein tehokuuri. Sitten otettiin yksi kerrallaan koira sivulle, odotettiin katsekontaktia ja palkka lelulla. Meni hyvin. Sama juttu, mutta maahanmeno. Meni maahan istumisen kautta, otettiin uudestaan ja autoin kädellä, sitten onnistui. Lopuksi vielä hyppyä yhden laudan yli ja heti kun hyppäs, niin makupalat perään. Tätä pari toistoa, meni hyvin. Bellaa ja Peppiä treenatessa huomaan suuren eron. Peppi on jotenkin niin innoissaan aina ja kokoajan Pepillä riittäs intoa. Peppi kestää huomattavasti enemmän toistoja, sillä Bellan kanssa voi tehdä samaa asiaa vain pari kertaa, kunnes Bellalta menee into.