Nyt on kulunut niin paljon aikaa, että oli pentukurssin viimeinen kerta. Tällä kerralla päätimme tehdä myös hieman muuta, ettei vain tokoa. Menimme Kontaktikoirien agility kentälle ja "harjoittelimme" muutamia esteitä. Ei tietenkään mitään hyppyjä tai vastaavaa, koska koirat ovat niin nuoria. Mukanamme oli kaverini Liisa, joka otti kuvia meidän treeneistämme ja niitä laitan lähipäivinä Pepin kuvagalleriaan. Muutama videokin löytyy :) Ja sitten takaisin kurssin asioihin:).. Eli ensin harjoittelimme A estettä, joka oli todella paljon loivennettu. Peppi meni reippaasti ja kontaktipinnallakin pysähdyimme ohjeiden mukaan :) A- esteen jälkeen oli vuorossa keinu.

Ensin pelkkä keinulauta oli laitettu maahan ja kävelytimme koiria pelkän maassa olevan laudan päällä. Peppi reippaana talsi taas koko laudan hyvin ja sen jälkeen keinulauta nostettiin paikoilleen ja menimme sitä, ohjaajamme laskiessa laudan rauhallisesti alas. Muutamia koiria keinulauta hieman pelotti ja jännitti, mutta Peppi rohkeana ei edes huomannut varmaan keinun liikkuvan XD Tätä muutaman kerran tehtyämme vuorossa oli putki. Tämä oli Pepin mielestä kaikista kivointa! Ensimmäisellä kerralla Peppi tuli rauhallisesti putken läpi, minun kutsuessani sitä toisessa päässä, mutta jo toisella ja kolmannella kerralla en edes suurin piirtein ehtinyt neidille käskyä antamaan saatikka edes putken toiseen päähän kutsumaan, kun Peppi ja ravasi vauhdilla putkeen ja ulos häntä riemusta heiluen :D Yhden kuvankin Liisa ehti tästä nappaamaan :) Tässä oli meidän pentu agilitymme ja sen jälkeen siirryimme sisälle vielä loppuajaksi tokoilemaan.

Sisällä otimme luoksetuloa, katsekontaktia, sivulletuloa, maahan menoa ja niin edes päin, suurinpiirtein kaikkea, mitä kurssilla olimme opetelleet. Peppi oli reippaalla päällä ja liikkeet sujuivat hyvin, taas sain olla ylpeä Pepin käytöksestä ja tottelevaisuudesta :) Toiset koirat saivat olla Pepin mielestä rauhassa ja niinpä sain hyvin kontaktin Peppiin. Tokoilusta löytyy muutama video kuvagalleriastakin, kunhan sinne saan ne laitettua. Suuret kiitokset kivasta pentukurssista ja kiitokset Liisalle myös kuvaamisesta!