Tänään alkoi Ulvilan palveluskoirien järjestämä bh-kurssi, johon olin ilmoittautunut Pepin kanssa, sillä tulevaisuudessa (ehkäpä tämän kesän/syksyn aikana) olisi tarkoitus neidin kanssa bh-koe suorittaa :) 5.5 olisi ollut täällä ulvilassa kisa, mutta Peppi on yhden päivän liian nuori, sillä kisoihin on ikäraja 1 vuotta.

Aloitettiin "teoria" osuudella, jossa käsiteltiin bh kokeeseen kuuluvia asioita ja kaaviota. Täytyisi opetella itse ulkoa tuo kaavio. Teoria osuuden jälkeen menimme kentälle treenaamaan. Otettiin kaviosta "osia" eli eri liikkeitä. Meillä sujui hyvin maahanmeno, seuraaminen jne. kaikki muut. Ainoastaan liikkeestä istumista on treenattava. Mutta treenataan se vasta ennen bh-koetta, koska nyt on toko kisoja kesällä, niin en viitsi istumista treenata, ettei ala ainakaan sekoittamaan liikkeestä maahanmenoon tai seisomiseen.

Kentällä olon jälkeen menimme vielä sisälle höpöttämään kaikkea koiriin liittyvää ja aikaa vierähti runsaasti :) Oli oikein mukava kerta, ensi keskiviikkona sitten seuraavaksi.