PeppiSain Hannan kanssa mesessä jutellessamme idean, että he lähtisivät meille kyläilemään ja niinpä Hanna ja Daco hetken kuluttua suunnistivatkin kohti Ulvilaa. Meille saavuttuaan koirat ehtivät hetken juoksennella pihassa, jonka jälkeen lähdin Hannan, Dacon ja Bellan kanssa kiertämään lenkin. Menimme koulun kentän kautta ja Bella ja Daco juoksentelivatkin ihan innoissaan kenttää edestakaisin. Otin Bellan kanssa myös vähän tokoa kentällä, kun neiti näytti innoissaan olevan. Sujui ihan hyvin. Vieressä oli aika paljon ihmisiä, mutta koirat eivät niistä välittäneet vaan juoksivat yhdessä, Bella omalla leikkimistyylillään (pitäen ihme örinää :D )

Peppi Kotiintultaessa Peppi ja Daco alkoivat leikkimään yhdessä ja kaveruksilla näyttikin olevan hauskaa yhdessä. Daco ei suuremmin välittänyt vaikka Peppi repi poskesta jne. Kaverukset viilettivät pitkin pihaa ja sisälläkin välillä käytiin. Koiraharrastuksen myötä olen tutustunutmoniin ihmisiin, kuten Ainoon, joka oli kultaisennoutajansa Vennyn kanssa trimmauksessa vähän matkan päästä, jonka jälkeen he tulivat meille. Samaa matkaa tuli myös Riikka kultaistennoutajiensa Alman, Wilman ja Windyn kanssa.Peppi Pihassa olikin kova meno päällä, kun 2 Berniä ja yhteensä 5 kultaistanoutajaa juoksenteli ympäri pihaa.

Myöhään illalla Vennyn lähdettyä kotiin, lähdimme Hannan kanssa kiertämään pururadan Riikan ja koirien mukana. Peppi jäi kotiin nukkumaan. Bella olikin ainoa erirotuinen koira kultsujen joukossa, mutta se ei menoa haitannut. Päästimme koirat hieman juoksentelemaan pururadan läheiselle pellollekin. Lenkkeilijäkin tuli vastaan, mutta kerkesimme ottamaan koirat remmiin ennen kuin lenkkeilijä olisi saanut vastaansa iloisen koiralauman :D

Kiitokset Hannalle, Ainolle ja Riikalle koirineen vierailusta!