Viikko hurahti taas nopeasti ja oli aika mennä treeneihin. Kovin paljoa emme viime viikon aikana ehtineet treenailemaan, mutta välillä aina jotain pientä :) Tällä kertaa Hanna tuli mukaan treeneihin ja tietenkin käytettiin Hannan mukana olo hyödyksi ja laitettiin se kuvailemaan kameralla :D Kiitokset Hannalle kuvista :)

Luoksepäästävyys: Istui nätisti sivulla kun Kati tuli koskemaan, ei ongelmia.             

                                                                                    470477.jpg

Paikalla makuu: Meni hitaasti maahan alussa, tätä täytyy treenata taas enemmän (ollut tauolla, koska rupesi välillä ennakoimaan ja aina välillä sivulta meni maahan) Mutta kuitenkin pysyi koko 2 min paikalla makuun, vaikka vierestä lähti täysillä kaksi koiraa juoksemaan omistajiensa luo! Mahtavaa!

 

 470481.jpg                        470482.jpg

Hyppy: Oltiin hieman liian lähellä estettä ja ei saanut kunnon vauhtia, hyppäsi paikaltaan ja jalka osui esteeseen, muuten kaikki ok loppuun asti. Tehtiin toisen kerran kauempaa ja meni hyvin, ei osumista tai paikaltaan hyppäämistä :)

 

                                                                                    470485.jpg                    

Kontakti kävely: Eli kierretään kaikki samaan aikaan ympäri hallia ringissä ja Kati käskyttää. Pysähdyksiä, maahanmenoja, istumisia, täyskäännöksiä jne. Hyvin sujui, välillä täyskäännöksessä jäi haahuilemaan, mutta tuli kuitenkin aina äkkiä takas sivulle.

 

470509.jpg                470513.jpg        

Nouto: Ei meinannut lähteä ennen aikojaan, vaan odotti hyvin käskyä. Haki hyvin, mutta taas jäi vinoon takaisin tullessa.... Sama juttu kuin ennenkin (treeniä treeniä, syyttäkää omistajaa XD )                 

                                                                                    470499.jpg

Luoksetulo: Suora luoksetulo. Taas koko käytävän mittainen.  Niin, että muut koirat olivat paikallamakuussa sen ajan. Peppi tuli hienosti suoraan sivulle, vaikka yksi koira nousikin paikallamakuusta.

 

                                                                                      470503.jpg

"Paikallamakuu": Muut koirat laitettiin paikallamakuuseen, kun yksitellen otimme luoksetuloja. Eli muut ovat paikallamakuussa ja yksi koirakko tekee luoksetulon. Oltiin siis vain noin 2-4 metrin päästä koirista.Peppi pysyi hyvin kaikkien luoksetulojen aikana makaamassa, eikä ollut aikomustakaan lähteä. Tosin Hannaa vilkuili muutaman kerran :D

 

     470519.jpg             470493.jpg

Ihan hyvin sujuneet treenit taas kerran. Treenaamaan täytyisi vaan ehtiä enemmän, mutta kaipa se siitä kun ulkona maakin pikkuhiljaa kuivuu ja pääsee sinne kunnolla treenaamaan :)