5.1 Hanna ja Dumle tulivat meille yhden aikoihin ja koirat saivat leikkiä hetken ennen kuin lähdimme ajelemaan kohti TVA Pori ry:n järjestämiä treenejä jonne minä ja Peppi & Hannan ja Dumle olimme ilmoittautuneet samaan ryhmään, lukiolaisiin :) Meitä oli yhteensä 7 koirakkoa.

Hyppy: Peppi hyppäsi rauhallisesti esteen yli ja pysähtyi hienosti seisomaan toiselle puolelle ja pysyi paikallaan kun palasin viereen, ei ongelmia. Vauhtia tietenkin olisi voinut olla enemmän...

Luoksepäästävyys: Kokeenomaisesti koira sivulla ja yksi henkilö tuli rapsuttamaan koiraa. Peppi istui nätisti paikallaan, ei ongelmia :)

Luoksetulo: Kokeenomaisesti alokasluokan luoksetulo. Lähti reippaasti heti käskyn saatua ja lopussa hyvä perusasento, hienoa!

Pysäytyksiä,kiertämistä: Kierrettiin muovikartiota, josta välillä pysäytyksiä. Alkuun sujui hienosti, sitten alkoi ennakoimaan pysähdystä. Täytyy ottaa enemmän pelkkää kiertämistä ilman pysäytyksiä.

Tällä kertaa emme tehneet muuta. Oli mukavat treenit ja sain olla tyytyväinen Peppiin. Muutenkin neiti käyttäytyi ihan mukavasti omaa vuoroaan odotellen.