Eli nyt oli jo viides kerta näitä K6 kurssin treenejä. Millalla oli kamera mukana ja kuvasin Millan ja Ninjan suorituksia ja Milla vastaavaasti meidän.


Seuraaminen. L-kuvio. Todella hienoa seuraamista ja kontakti pysyi koko ajan tosi hyvin. Täyskäännös olis saanut olla vähän tiiviimpi, teenausta treenausta. Käännökset meni hyvin. Kesken kaiken, kun sujui hyvin, niin palkaksi riehumista lelulla. Otettin vielä yksi täyskäännös lelun kanssa (Lelu heti kääntymisen jälkeen).

                                       378623.jpg
                                                                        Seuraamiseen lähtö....

Kaukokäskyt. Otettiin ihan läheltä, näiden treenaus jäänyt vähän vähemmälle viime aikoina. Läheltä meni oikein hyvin ja asennonvaihdot olivat nopeita. Koitettiin hieman pidemmältä matkalta, istumaan nousemisessa jäi ensin puoliväliin (istumisen ja makaamisen puoliväliin). Toisella kerralla ok. Pikkuhiljaa pitäs ruveta pidentämään välimatkaa.

                         378620.jpg
                                                                    Maasta istumaan nousu...    

Liikkeestä seisominen. Siten, että palattiin koiran taakse. Ensin meni maahan. Toisella myös. (Huomaa kyllä, että nopeita maahanmenoja tuli viimeviikolla harjoiteltua) Laitettiin remmi mahan alta ja alkoi sujua hyvin. Seisominen muistui mieleen ja sitten ei taas mitään ongelmaa.

                        378609.jpg

Nouto. Vein kapulan noin 5-6 metrin päähän ja lähetin Pepin sivulta noutamaan. lähti hyvin ja toi kapulan hienosti sivulle. Käsiapuja käytän vielä, että saadaan suora perusasento. Olisi voinut olla silti nopeampi, mutta muuten kokonaisuudessaan hyvä!

                        378641.jpg
                                                             Riehumista onnistuneen noudon jälkeen

Luoksetulo.Ei ongelmia, tulee vauhdilla ja suora perusasento lopussa.

                         378601.jpg
                                                                    Se oli viuhahdus :D

Liikkeestä maahanmeno. Ensin Alokasluokan maahanmeno, eli ei mennä koiran taakse. Meni hienosti. Sama juttu avoimen maahanmenona. Hyvin meni, jätin makupalat koiran eteen ja vapautus kun katsoo makupaloja. Ei ongelmaa :)

                          378590.jpg
                                                                    Palaaminen koiran taakse.

Paikallamakuu. Piilossa käyntejä ja takaisin palkkaamaan. Täytyy muistaa ottaa myös alokasluokan paikallamakuita.


                          376024.jpg
                                                                    Peppi ja Ninja paikallamakuussa

Nyt täytyy treenata paljon maahanmenoa ja seisomista, ettei  Peppi sekota toisiinsa. Nouto ja kaukokäskyt myös treenauksen alla :)