<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Keskiviikkona illalla kun tulin Onnia, Oivaa ja Otsoa hoitamasta, tulivat Micaelan leonberginkoirat Arttu ja Eetu sekä pomeranian Macho meille hoitoon keskiviikko illasta perjantai iltaan. Peppi sai taas Eetusta ja Machosta hyvän leikkikaverin ja vauhtia riitti taas. Pojat olivat kovin kiinnostuneita Bellasta ja niinpä Bellalla alkoi juoksut torstaina :/ No se ei menoa suuremmin haittaa, sillä Bella sai oleskella talon toisessa päässä ja pojat ulkona ja toisessa päässä taloa. Eikä pojat onneksi kummemmin Bellaa "ikävöineet", vaan tyytyivät siihen, että Bella ei tule heidän seurakseen.

 

665259.jpg 665260.jpg

 

Yöt nukuttiin rauhallisesti, Peppi, Arttu, Eetu ja Macho omassa huoneessani ja Bella muualla talossa. Yöllä ei kuulunut muuta kuin Pepin kuorsaus :) Lenkillä saatiin paljon katseita ja huomiota osaksemme, sillä oli koiraa joka kokoa. Lenkit onnistui hyvin Pepin kulkiessa vapaana ja Arttu, Eetu ja Macho remmeissä. Pojat olivat kilttejä hoitolaisia ja koti-ikävä ei näyttänyt vaivaavaan ketään. Mielellään otan pojat uudestaankin hoitoon.

 

Perjantaina Aamulla Hanna ja hänen kultaisennoutajan pentunsa Dumle tulivat tutustumaan "isoihin" koiriin :D Aluksi vähän Dumlea jännitti isot pojat, mutta pian oltiin jo vauhdikkaissa leikeissä. Etenkin Macho ja Dumle olivat hyvä pari keskenään ja ulkona juoksenneltiin pitkin poikin ja sisällä oli kiva syöksyä sängyn alle välillä piiloon :D Talossa oli siis yhteensä 6 koiraa, Bella tosin oli Artun ja Eetun kanssa eri tiloissa juoksujensa takia.

 

 

Tässä Peppi Eetun ja Artun kanssa 9 viikkoisena ja 1 vuotiaana :)

 

 664753.jpg   664758.jpg