Milla ja hänen australianpaimenkoiransa Ninja tulivat meille yhdentoista aikoihin ja Peppi ja Ninja olivat aivan innoissaan nähdessään toisensa pitkästä aikaa. Molemmat vetivät kauheita hepuleita pitkin pihaa ja välillä äidin kukkapenkitkin saivat kyytiä... Hetken koirien riehuttua hypättiin autoon ja käytiin heittämässä Pauliina ja hänen kaverinsa maa-uimalaan, josta itse jatkoimme matkaa kohti Mäntyluodon koira-rantaa.  Perille selvittiin kohtalaisen hyvin ja koirat painelivat vauhdilla suoraan veteen.

678848.jpg         678850.jpg

Ninjakin saatiin uimaan kun vähän houkuteltiin ja Peppi näytti mallia kierrellen ja kaarrellen kovaa vauhtia uiden :D Neiti on kyllä ihan hulluna uimiseen. (Millan kanssa juuri juteltiinkin, että olisi kiva koittaa joskus vesipelastusta.) Tytöt uiskentelivat vierekkäin ja kun jalat taas osuivat pohjaan, niin juostiin ja pompittiin täysillä vedessä. Rannalla oli tyttöjen mielestä kiva käydä hieman painimassa ja Peppi etenkin innostui jahtaamaan lokkeja. Taitaa olla sittenkin lintukoira ;D

678852.jpg    678853.jpg

Hieman viileä tuuli oli, mutta viihdyttiin kuitenkin hieman yli tunti rannalla, jonka jälkeen lähdettiin kohti autoa. Matkalla autolle on ylitettävänä järkyttävä oja, johon tietenkin Peppi päätti pulahtaa uimaan!! No ei auttanut enää mikään vaan neiti uiskenteli toiselle puolelle tyytyväisenä. Tuli kuitenkin karjaisusta pois ja jatkettiin matkaa autoon. Auton luona oli tuttu doobermanni perheineen lähdössä juuri pois rannalta ja heillä oli auton takaovi auki ja Peppi tapansa mukaan autossa mielellään matkustavana koirana hyppäsi heidän autoonsa aivan märkänä, likaisena ja hiekkaisena!! Oli siinä hieman noloa saada Peppi pois autosta, kun neiti pisti oikein hanttiin ettei hän tule pois autosta. Selvittiin kuitenkin anteeksi pyynnöillä ja onneksi ihmiset olivat tuttuja ja ymmärsivät... Kuitenkin oli hieman noloa!

Uimisen jälkeen Milla ja Ninja tulivat vielä meille ja tytöt pääsivät leikkimään ja painimaan ja Rippe (hoitokoira) ja Bellakin pääsivät leikkeihin mukaan. Kiitokset Millalle ja Ninjalle mukavasta päivästä!