Tänään oltiin toista kertaa Pepin kanssa bh-kurssilla. Alotettiin heti treenaamaan kentällä. Koiria oli tällä kertaa paljon enemmän kuin viimeksi. Toiset piakkoin kokeeseen menijät menivätt koko kaaviota läpi bh kokeen omaisesti. Pepin kanssa en kuitenkaan vielä mennyt kaaviota kokonaan läpi, sillä itseni täytyisi opetella se ensin kokonaan kunnolla ulkoa.

Otettiin pätkiä kaaviosta ja kaikkea muutakin. Seuraamista, joka oli tänään todella hyvää. Katsekontakti pysyi kokoajan oikein oikein loistavasti ja käännökset vasempaan ja oikeaas sekä täyskäännökset olivat todella tiivitä. Mahtavaa! Otettiin maahanmenoa ja seisomistakin, ok. Paikalla makuuta teimme myös. Pysyi hyvin ei ongelmaa. Lopuksi koitin vielä alokasluokan hypyn tulevia kisoja ajatellen ja hyvin se sujuikin, ei ongelmaa. Liikkeestä istumista emme alakkaan opettelemaan vielä, ettei neiti ala vain ennen toko kisoja sekoittamaan sitä maahanmenoon tai liikkestä seisomiseen. Opetellaan se sitten ennen bh koetta.

Lopuksi otettiin vielä henkilöryhmässä kiertelemistä ja kaartelemista. Ei mitään ongelmaa :) Kivat ja upeasti sujuneet treenit taas kerran :)