Tänään mulla ei ollut lainkaan koulua koeviikon takia ja päätettiin käyttää vapaapäivä "hyödyksi" ja lähteä käymään Porissa kaupungilla vähän harjoittelemassa Pepin kanssa kaupunkikävelyä. Kävelimme ympäriinsä kaupungilla ja välillä otettiin myös muutama sivulle tulo ja hieman seuraamista. Meni tosi hyvin, eikä Peppi häiriintynyt lainkaan. Ihmisten ja pyöräilijöiden ohittaminen meni hyvin, eikä meinannut lähteä ihmisten/ pyörien perään. Ainoastaan torin vieressä kävelevät pulut kiinnostivat neitiä hieman liikakin ja niiden perään meinasi sännätä, nyppäsin perskarvoista ja ymmärsi heti jättää pulut rauhaan. Hetken päästä koitin uudestaan kävellä torin luona lintujen ohi ja Peppi katsoi mua ja selvästi tiesi ettei lintujen perään lähdetä ja kävelikin ihan nätisti :)

Kävin myös shoppailemassa Pepin kanssa Lemmikkieläin tarvike liikkeessä nimeltä Herkku tassu:) Siellä Peppi tapasi englannin springerspanielin, joka ei kuitenkaan kauaa jaksanut Peppiä kiinnostaa vaan kaikki luut ja makupalat tuoksuivat paaaljon paremmilta Pepin mielestä :) Kerran meinasi nuolaista jotain luuta hyllyssä, kielsin ja ei koittanut sen jälkeen. Paljon rapsutuksiakin sai taas kaupungilla ja kontaktikoiralaisiakin nähtiin, kylläkin vain ihmisiä ilman koiria.

Bellalla on nyt pari päivää rähminyt toinen silmä ja illalla lähdettiin näyttämään sitä eläinlääkärille. Molemmat koirat tulivat siis mukaan, peppi vain ihan katselijaksi :) Bella ei aluksi olisi millään antanut lääkärin katsoa silmää, koska pelkäsi :/ Hetken kuluttua kuitenkin rohkaistui ja antoi tutkia ihan hyvin. Saatiin voidetta viikon ajaksi, 3 kertaa päivässä. Peppi katseli Bellan toimenpiteiden ajan rauhallisesti vieressä istuen ja eläinlääkäri oli Pepin mielestä niiiin kiva :D